“Έντεκα PUB”: H αυθεντική pub της πόλης !

0
654

“Έντεκα PUB”

Pub (public house) για τους Άγγλους σημαίνει δημόσιο σπίτι, καθώς πέρα από το γεγονός ότι προσφέρεται για ποτό και διασκέδαση, σκοπό έχει την επικοινωνία των θαμώνων. Η pub διαχρονικά είναι έκφραση της μποέμικης ζωής και δημοφιλής χώρος συνάντησης.

Το “Έντεκα Pub” στη Φιλοποίμενος 11 είναι μία pub που λειτουργεί εδώ και λίγες εβδομάδες στα πρότυπα των αντίστοιχων Αγγλικών…

Όπως μας εξηγεί ο ιδιοκτήτης της Φίλιππος Γαλανόπουλος, με εμπειρία 30 χρόνων στην αγορά, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χώρο που δεν θα είναι …ένα ακόμα εστιατόριο, αλλά μία pub.

Με φιλοσοφία να μην ακολουθεί τα γνωστά στέκια της πόλης, αλλά να δημιουργεί ξεχωριστά στέκια, ο Φίλιππος Γαλανόπουλος, σε έναν ιδιόκτητο χώρο, μαζί με τον διακοσμητή  Δημήτρη Ανδριακόπουλο επέλεξαν έπιπλα κι άλλες λεπτομέρειες, που έδωσαν το τελικό ύφος στο κατάστημα. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και ένα juke box, που όπως κάθε pub οφείλει να έχει!

Από τη 1 το μεσημέρι, λοιπόν, μέχρι αργά το βράδυ μπορεί κανείς να πιει την μπύρα του, το κρασί ή το ποτό του συνοδεία ενός απλού πιάτου ή και χωρίς!

Την επιμέλεια της κουζίνας έχει ο σεφ Παρασκευάς Δρες, δημιουργώντας πιάτα που ανανεώνονται συνεχώς…

Στο “Έντεκα PUB” θα ακούσετε rock, blues, funky jazz, soul και ethnic μελωδίες. Ενώ κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, αυτόν τον χειμώνα, θα υπάρχουν ιδιαίτερες βραδιές με διαφορετικά events!

 

“Έντεκα PUB”

Φιλοποίμενος 11 Πάτρα, (261 400 0974)
 Για το «patrasmagazine.gr» με το φακό της Φένιας Λιβιέρη …