Το μπάτσελορ που ετοιμάζει η Κέιτ στην Μέγκαν Μαρκλ – Η έκπληξη της Ελισάβετ

0
418

Το πιο ονειρεμένο μπάτσελορ πάρτι ετοιμάζεται να κάνει η Κέιτ Μίντλετον προκειμένου να καλωσορίσει στη βασιλική οικογένεια την Μέγκαν Μαρκλ.

 Μια πηγή προσκείμενη στη βασιλική οικογένεια δήλωσε πως η έγκυος σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχει κάνει ότι μπορεί για να βεβαιωθεί πως θα της μείνει αξέχαστο το πάρτι.

Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν πολλά κρασιά και σαμπάνια Dom Perignon, άπειρες φωτογραφίες και καραόκε. «Η Κέιτ είναι αποφασισμένη να κάνει ένα μπάτσελορ που θα μείνει αξέχαστο στην Μέγκαν» δήλωσε μια πηγή στο «In Touch», προσθέτοντας πως «δε θα σκεφτεί καθόλου τα έξοδα» για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο. «Θέλει η Μέγκαν να το θυμάται για τα επόμενα χρόνια».

Και δεν είναι μόνο αυτά. Η πηγή ανέφερε επίσης πως και η βασίλισσα Ελισάβετ θα βρει έναν τρόπο για να συμμετέχει σε αυτό το πάρτι. Παρόλο που δε θα είναι παρούσα «οι άθρωποι που βρίσκονται κοντά στην Μέγκαν ήδη στοιχηματίζουν πως η βασίλισσα θα εκπλήξει την μέλλουσα νύφη με μερικά σέξι εσώρουχα», ενώ άλλοι καλεσμένοι «θα εκπλήξουν την Μέγκαν με αστεία δώρα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2017. Η ηθοποιός φαίνεται να ταιριάζει πολύ στη βασιλική οικογένεια, και ιδιαίτερα με τη δούκισσα του Κέμπριτζ, με την οποία κάνει αρκετή παρέα από την εποχή ακόμη που έβγαινε με τον Χάρι.

«Η Κέιτ έχει πάρει υπό την προστασία της την Μέγκαν» δήλωσε μια πηγή στο Life&Style τον Ιανουάριο.«Συμβουλεύει την νέα της φίλη σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσει όσα έρχονται. Έχουν έρθει πολύ κοντά».


Kepenou flower shop - event planer