Άννα Κορδά: H αγορά αυτή τη στιγμή στην Πάτρα!

0
383

 

Η Άννα Κορδά μας μίλησε για την αγορά αυτή την στιγμή στην Πάτρα… Μια δυναμική γυναικά, χρόνια επιχειρηματίας, έχουμε κάθε λόγο να εκτιμούμε την άποψη της!

κ. Κορδά καταρχάς πως κύλισαν οι μέρες των ενδιάμεσων εκπτώσεων αλλά και η Black Friday για το εμπορικό κέντρο της Πάτρας;

Δεδομένου ότι η κρίση είναι παρούσα, μπορώ να πω εξαιρετικά!!! Ο κόσμος θέλει μια ώθηση για να ξοδέψει πλέον και οι εκπτώσεις είναι η μεγαλύτερη. Ειδικά για την Black Friday θεωρώ ότι είχε μεγάλη επιτυχία φέτος!

Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτό είναι ένα τρικ, εκπτώσεις υπάρχουν όλο το χρόνο έστω και ανεπίσημα.

Σαφώς, όπου υπάρχει το περιθώριο θεωρώ όλοι οι επιχειρηματίες φροντίζουν να κάνουν μια καλύτερη τιμή στους πελάτες τους, αλλά πιστέψτε με η έκπτωση της Black Friday, ακόμα και στα καλλυντικά ήταν ασυνήθιστη για την εποχή. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι αυτή η μέρα μοιάζει γιορτή για το κέντρο, με αποτέλεσμα να δουλεύουν όλες οι επιχειρήσεις και αυτό όχι μόνο δεν το βλέπω κακό αλλά υπέροχο. Κάθε αφορμή για εξωστρέφεια πρέπει να την αγκαλιάζουμε όλοι!

Μπήκαμε στις ημέρες των εορτών και επίσημα, πιστεύετε ότι θα δούμε προσφορές στα καταστήματα;

Θα επικαλεστώ αυτό που σας είπα και πριν, όπου υπάρχει το περιθώριο, όλα τα καταστήματα θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν… Δεν εννοώ βέβαια τα πολυκαταστήματα, για αυτό έχει και ιδιαίτερη αξία ο κόσμος να επιλέγει τις τοπικές επιχειρήσεις, όπου η επαφή με τον ιδιοκτήτη είναι άμεση, τα χρήματα μένουν στην πόλη και εν τέλει ο αγοραστής βγαίνει διπλά κερδισμένος!

Τα δικά σας καταστήματα τι θα προτείνουν για τις γιορτές;

Τόσο στο πρώτο κατάστημα της Κορίνθου, όσο και στο νέο κατάστημα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, υπάρχουν πολλές προσφορές σε καλλυντικά και είδη περιποίησης όλο το χρόνο… Βέβαια μέρες που διανύουμε θα υπάρχουν πολλές ιδέες για δώρα σε απίστευτες τιμές!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

https://www.facebook.com/www.annakorda.gr/

 

 

Εσώρουχα sexy αποστολές σε όλη την Ελλάδα