Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου «White Night Before Christmas»!!!

0
85
Το Κόλλα Mall Center έρχεται πιο κοντά σας και αυτά τα Χριστούγεννα με το θεσμό που τόσο ζεστά αγκαλιάστηκε τις προηγούμενες τρεις διοργανώσεις του, με πολύ αγάπη, έμπνευση, ενθουσιασμό και χαρά, για να προσφέρει στους επισκέπτες του το 4ο White Night Before Christmas.
Το απόγευμα της Πέμπτης στις 13 Δεκεμβρίου 2018 μας περιμένει ξανά ένα λαμπερό γεγονός όπου σημαντικές επιχειρήσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν και να προσφέρουν ένα βράδυ στολισμένο με την αστερόσκονη των Χριστουγέννων και γαρνιρισμένο με έξυπνες προσφορές αγορών, αλλά και υπέροχες καλλιτεχνικές παρουσίες φτιαγμένες για να κάνουν όλο τον κόσμο να μπει στο κλίμα της γιορτής.
Παρόντα θα είναι και τα ζαχαροπλαστεία Caravel με τις γλυκές τους κερασμένες λιχουδιές, το ζεστό κρασί που φιλόξενα προσφέρουν τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου σε συνεργασία με την Achaia Clauss, αλλά και η δροσερή μπύρα κερασμένη από την Πατρινή ιστορική φίρμα «Μάμος».
Το ενδιαφέρον θα κρατηθεί αμείωτο όλο το απόγευμα έως το βράδυ με την χορωδιακή ομάδα Cantelena με Ελληνικές αλλά και ξένες Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις , το μουσικό σύνολο παραδοσιακών οργάνων της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείου Πατρών να μας μεταφέρουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με τα παραδοσιακά τους κάλαντα, καθώς και η σχολή χορού School Of Dance όπου θα επιχειρήσει με όλη την δροσιά και το κέφι, της γυναικείας της χορευτικής ομάδας να μας παρασύρει και να ανεβάσει την διάθεση στα ύψη με Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, αλλά και τη χορευτική ομάδα Stylin’The Beat, να μας εμφυσούν με τον ξέφρενο χορό τους όλη την ενέργεια και την ζωντάνια της ελευθερίας και της χαράς της ζωής, πάντα στο κλίμα της γιορτής.
Guest εμφάνιση θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε από αντιπροσωπεία των παιχτών της ομάδας μπάσκετ Προμηθέας, που με πολύ περηφάνια, δύναμη και ταλέντο εκπροσωπούν την πόλη μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημιουργώντας διασκεδαστικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους fans.
Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα βρίσκονται σε εξέλιξη διασκεδαστικοί διαγωνισμοί, προσφορές και Happy Hour από τις επιχειρήσεις του Εμπορικού Κέντρου Κόλλα, πλαισιωμένα από μοντέρνες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες των ειδικά προσκεκλημένων μας DJ’s.

Αυτά τα Χριστούγεννα μπορούμε να νιώσουμε και πάλι πιο κοντά.
Ελάτε να το ζήσετε.

Διοργανώτριες Επιχειρήσεις
– MOOD Michailidis Shoes 👠 
– DISTINTO Mall
– TRAVEL HOUSE
– CRAB The Coffe Makers
– LA POUPEE la boutique
– KALAMAKI BAR
– ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ Δώρα & Διακόσμηση
– THIROS Bags
– LE PATRON Cafe
– BARBER SHOP Gianni Sanfilippo
– BIO ANALYSIS
– MARINE TOURS
– ΜΠΕΡΔΕ ΑΝΔΡΙΑΝΗ / ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
– ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
– ΤΣΟΝΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
– KOPANITSANOS REAL ESTATE

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Έναρξη προσφορών : 06:00 μμ
Έναρξη Happy Hour : 07:00 μμ
Έναρξη χορωδίας : 07:30 μμ
Έναρξη παραδοσιακά κάλαντα : 08:30 μμ
Έναρξη Χριστουγεννιάτικων χορογραφιών : 9:30μμ

ΧΟΡΗΓΟΙ
– Chivas
– Μπύρα «Μάμος»
– Ζαχαροπλαστεία Caravel
– Δίηχο
– WE Τυπογραφία
– Kerino plus
– Μπέλεχας μεταφορική
– Προμηθέας Αθλητικός Σύλλογος Πατρών

CANTELENA ΧΟΡΩΔΙΑ
Μια νέα Χορωδία, με την ονομασία “Cantelena”, ξεκινάει την διαδρομή της στα πολιτιστικά δρώμενα της Πάτρας. Η χορωδία “Cantelena” ιδρύθηκε θέλοντας να καλύψει το κενό της σύγχρονης χορωδίας στην πόλη μας. Η Χορωδία απευθύνεται σε παιδιά και νέους που θέλουν να ανακαλύψουν και να εκφραστούν μέσα από τη Σύγχρονη Χορωδιακή Μουσική που θέλει να συνδυάζει το Τραγούδι με την Έκφραση και την Κίνηση.
Στόχος της “Cantelenα” θα είναι τα παιδιά, απαλλαγμένα από κάθε φόβο, ανασφάλεια και ανταγωνισμό που τα γεμίζει η σχολική τους πραγματικότητα, να βρουν έναν χώρο γεμάτο μουσική, χαρά, φιλία, συνεργασία και έκφραση συναισθημάτων. Θα εξασκήσουν τις φωνητικές ικανότητες, θα γνωρίσουν και θα ασχοληθούν με σπουδαία έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών. Μέσα από συναυλίες στην πόλη μας και έξω από αυτήν τα παιδιά θα αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες.
Πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά
Δ/νση Χορωδίας: Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ – ΩΔΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Η Ορχήστρα Παραδοσιακών Οργάνων δημιουργήθηκε το 2012, ως αποτέλεσμα της ιδρύσεως Τμήματος Ελληνικής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων στη Φιλαρμονική Εταιρία – Ωδείο Πατρών (2010). Ιδρυτής και υπεύθυνος διεύθυνσης και διδασκαλίας είναι ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος, καθηγητής παραδοσιακών μουσικών οργάνων και οργανοποιός. Το ρεπερτόριο της ορχήστρας ταξιδεύει από τη Θράκη ως την Κρήτη («Της θάλασσας και της αγάπης – 2012), από το γαλάζιο και την αλμύρα του Αιγαίου («Μεσοπέλαγα αρμενίζω» – 2016), ως τα πλούσια στολίδια και ηχοχρώματα της Πόλης και τα παράλια της Μ. Ασίας («Μούσα άραγε τι τρόπος είναι να σε πω;» – 2013). Παράλληλα, καθιερώθηκαν κάθε χρόνο ως θεσμός οι χριστουγεννιάτικες συναυλίες με κάλαντα και διηγήματα του Δωδεκαημέρου από πολλές περιοχές της Ελλάδας («Να τα πούμε;» – 2012-2017), καθώς επίσης και πασχαλινές συναυλίες σε συνεργασία με διακεκριμένες χορωδίες («Τα Πάθη σου Κύριε» – 2012) και παρουσίαση ύμνων της Μεγάλης Εβδομάδας εν χορδαίς και φωνάς σε μελωποιημένη ποίηση του Νίκου Γκάτσου («Επί ξύλου Βλέπουσα» – 2017). Ταυτόχρονα, η ορχήστρα εντρυφά στη μουσική των Ρωμιών Συνθετών της Πόλης κατά τον 17ο αιώνα και τη συμβολή τους στη διαμόρφωση της λόγιας μουσικής της Ανατολής («Ρωμιοί Συνθέτες της Πόλης 17ος-18ος αιώνας» – 2017). Το δυναμικό της ορχήστρας αριθμεί τους είκοσι και πλέον μουσικούς, με πληθώρα παραδοσιακών οργάνων, όπως η πολίτικη λύρα, η κρητική λύρα, το ούτι, το στεριανό λαούτο, το πολίτικο λαούτο, το κανονάκι, η φλογέρα αλλά και όργανα της Δύσης, όπως το βιολί και το κοντραμπάσο.

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ – SCHOOL OF DANCE
H School of Dance. Το σπίτι του χορού στην Πάτρα. Αν θέλεις να μάθεις να χορεύεις σωστά τότε θα απευθυνθείς στην School of Dance. Κάτοχος 2 παγκοσμίων χορευτικών ρεκόρ Guinness και σύντομα 3 εφόσον καταρρίψει σε συνεργασία με τις υπόλοιπες σχολές τις χώρας τον μεγαλύτερο καρναβαλικό χορό στον κόσμο , και διοργανώτρια σχολή του Patras Dance Festival έχει αποστολή την προβολή της Πάτρας στο πανελλήνιο ως χορευτικό προορισμό σε μια εποχή που ο χοροτουρισμός είναι σε έξαρση.

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ – STYLIN’ THE BEAT
Το Stylin’ The Beat διοργανώνεται από τους Beat Stylerz σε συνεργασία με την Hoodgroove Management για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Πάτρα! Είναι ένα φεστιβάλ με κύριο θέμα τους street styles χορούς και έχει καταφέρει να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα πανελλαδικός στο είδος του. Συμμετέχοντες και κριτές από όλη την Ευρώπη θα βρίσκονται στις 31 Μαρτίου στην Πάτρα. Φέτος γιορτάζονται και τα 10 χρόνια ύπαρξης των Beat Stylerz και ως αποτέλεσμα αναμένονται πολλές τεράστιες εκπλήξεις!

Εσώρουχα sexy αποστολές σε όλη την Ελλάδα