Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές ο Θεόφιλος Βασιλείου

0
742

Μας …ξάφνιασε ο Θεόφιλος Βασιλείου!

Εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά σε τηλεοπτικό παράθυρο, στο lepanto, και τους Πατρινούς δημοσιογράφους Αλέξανδρο Κογκόλη και Δημήτρη Αβραμίδη, ως ένας ετοιμοπόλεμος από την Αχαία που μπαίνει στη «μάχη» των ευρωεκλογών.

Και μάλιστα σε …ιδιαίτερα δύσκολη «μάχη», αφού ο πρώην βουλευτής Αχαϊας και μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας κατεβαίνει με το ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στο πλευρό δηλαδή του φίλου του πρώην υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Βέβαια ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο από τη στιγμή που ο κ. Βασιλείου αποφάσισε να κάνει την «πρώτη» του εμφάνιση σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό για να επικοινωνήσει με τον κόσμο του, θεωρείται παραπάνω από βέβαιη η κάθοδός του.

Πάντως, τοπικοί κύκλοι των ΑΝ.ΕΛ., (αλλά και από τον χώρο της Ν.Δ., τον χώρο δηλαδή από τον οποίο προερχόταν η εκλογική του δύναμη ως βουλευτής της γαλάζιας παράταξης), υπερασπίζονται την άποψη ότι η παρουσία του στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. θα βοηθήσει σημαντικά και σε τοπικό τουλάχιστον επίπεδο θα «ταράξει» τα νερά, εφόσον ο ίδιος διατηρεί δυνατές σχέσεις με την περιοχή και χαίρει αποδοχής.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο Θεόφιλος Βασιλείου, εκτός από βουλευτής υπήρξε και υποψήφιος Νομάρχης και έχει καλή γνώση της εδώ ανθρωπογρεωγραφίας, ενώ η περίοδος κατά την οποία απείχε από τα τοπικά πολιτικά δρώμενα λειτουργεί προς όφελός του.

Δείτε video από την τηλεοπτική του συνέντευξη: