Δήμητρα Παναγιωτοπούλου – Πανίτσα | Ο ρόλος των γυναικών στις δημοτικές εκλογές…

0
294

Δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα έχει μπει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, Δήμητρα Παναγιωτοπούλου – Πανίτσα. Η οποία, όχι μόνο επικοινωνεί με αυθεντικό τρόπο με τους συμπολίτες, αλλά διατυπώνει τεμηριωμένες θέσεις σε σχέση με την πόλη που θέλουμε αλλά και πώς μέσα από το πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου που η ίδια έχει επιλέξει μπορούν να υλοποιηθούν.

Όπως και να ‘χει, ο κύκλος επαφών δεν περιλαμβάνει μόνο περιοδείες σε συνοικίες αλλά και στοχευμένες συγκεντρώσεις, όπως προ ημερών συνέβη με δύο διαδοχικές συγκεντρώσεις γυναικών. Μία, αυτή που η ίδια διοργάνωσε και η δεύτερη, αυτή της συνάντησης γυναικών του συνδυασμού.

Από την πρόσφατη συγκέντρωση γυναικών της κ. Δήμητρας Παναγιωτοπούλου – Πανίτσα

Όπως έγραψε και η ίδια στο προφίλ της στο facebook:

«Πάντα είμαστε μπροστά και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο. Έτσι και τώρα είμαστε στο πλευρό του καλύτερου για την πόλη μας. Γιατί εμείς και τα παιδιά μας αξίζουμε μια Πάτρα που θα ξαναγίνει Πρωτεύουσα…!»

Μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Και σε σχετική ανακοίνωσή της, για τον γυναικείο ρόλο, συνεχίζει:

«Η γυναίκα είναι πηγής ζωής αλλά και δημιουργίας γι’ αυτό ο ρόλος της πρέπει να αναδειχθεί πολύ περισσότερο και να αναβαθμιστεί. Να γίνει ρόλος πρωταγωνιστικός σε κάθε επίπεδο και όχι συμπληρωματικός – υποβοηθητικός. Οι Γυναίκες μπορούν να ενώσουν, να κτίσουν, να ευαισθητοποιήσουν και τελικά να δημιουργήσουν αυτό επιζητά η κοινωνία μας. Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια, όπως πάντοτε συνέβη άλλωστε, οι γυναίκες κρατούν όρθια της ελληνική οικογένεια. Έτσι, λοιπόν, και στο επίπεδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της πόλης μας θα πρέπει να διαδραματίσουν ρόλο καθοριστικό. Η Πάτρα διαθέτει δυναμικό γυναικείο κοινό που ξέρει αλλά και μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία. Και όλα αυτά δίπλα σε έναν Δήμαρχο ο οποίος αναγνωρίζει τα παραπάνω και επενδύει την πολιτική φιλοσοφία του και στη γυναικεία ικανότητα, τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο».

Η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου – Πανίτσα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά» και τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Σύντομο βιογραφικό:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παραλία Πατρών

Είναι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό Κυριάκο Πανίτσα και έχουν δύο παιδιά

Είναι πτυχιούχος Αγγλικής γλώσσας και ολοκληρώνει τις σπουδές στο τμήμα του Ελληνικού πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού ΠανεπιστημίουΕργάστηκε αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα

Κοινωνική και εθελοντική δράση

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 42ου Δημοτικού σχολείου (2004 – 2006) 

Αντιπρόεδρος Ένωσης Γονέων Δήμου Πατρέων (2006 – 2008)

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Ν. Αχαΐας (2010 – 2012)

Γ. Γραμματέας Ομοσπονδίας Γονέων Ν. Αχαΐας (2012 – 2014)

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Γονέων Ν. Αχαΐας και Γ. Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Δήμου Πατρέων (2014 – 2016)

Μέλος του λυκείου Ελληνίδων Πατρών

Εσώρουχα sexy αποστολές σε όλη την Ελλάδα