Τα μπουζούκια … κατακτούν την Αφρική, με τον Πατρινό Θεόδωρο Γεωργόπουλο και το «Εν-Χορδώ»

0
277

Ο Πατρινός Θεόδωρος Γεωργόπουλος όχι απλά έχει κατακτήσει επάξια τη διεθνή φήμη του, αλλά ξεκινώντας από τη μικρή Πάτρα έχει κατορθώσει αυτό που λίγοι μπόρεσαν, να ακουστεί ο ήχος του μπουζουκιού σε κάθε γωνιά του πλανήτη!!

Ο ίδιος και οι δεκάδες μικροί μαθητές του, όλοι ζηλευτοί και ταλαντούχοι μπουζουξήδες, μαζί με τους λίγο μεγαλύτερους – έφηβους που από μικροί είναι δίπλα του μαθαίνοντας, ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε λίγο καιρό και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, θα βρεθούν στην Αφρική και στο «Saheti school» όπου ο επικεφαλής του Πατραϊκού συλλόγου «Εν-Χορδώ» θα κάνει επιμόρφωση σε εκεί μαθητές μπουζουκιού κι άλλων παραδοσιακών οργάνων. Και μάλιστα θα πραγματοποιήσουν και μεγάλη συναυλία η οποία αναμένεται με αγωνία από τους εκεί κατοίκους.

(Φωτο) Ο φίλος και εκεί συνεργάτης του Θεόδωρου Γεωργόπουλου, Μπάμπης Παππάς, καθώς και δυο καινούργια …φιλαράκια του,από το SAHETI School, μικροί μπουζουξήδες :

Και βέβαια, δεν είναι ο μοναδικός προορισμός στην ταξιδιωτική ατζέντα του «Εν-Χορδώ». Γαλλία, Γερμανία και άλλες χώρες είναι στο άμεσο πρόγραμμα. Αλλά και πολλές εκδηλώσεις σε κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, όπως προσφάτως στο νησί της Μυκόνου όπου τα παιδιά του «Εν-Χορδώ» ξεσήκωσαν τους θαμώνες στο μεγαλύτερο κλαμπ του νησιού των ανέμων. Και, φυσικά, έπεται συνέχεια! Αν μη τι άλλο, ο Θεόδωρος Γεωργόπουλος και τα «παιδιά» του στο «Εν-Χορδώ», αξίζουν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από κάθε Πατρινό…!!