Πάτρα |Επιχείρηση… “διάσωσης” μπουγάδας!! (Αποκλειστικά video & φωτό)

0
707

ρεπορτάζ του Αχιλλέα Ροδίτη

Η χθεσινή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής τελικά προσέφερε μια … ευχάριστη νότα, καθώς κάθε πυροσβέστης έχει να θυμάται πολλά παράξενα και επικίνδυνα περιστατικά, αλλά σίγουρα ποτέ ότι κλήθηκε να … “σώσει” μια απλώστρα!

Όμως …συνέβη κι αυτό! Χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, στην κεντρική οδό Δ. Γούναρη. Ο αέρας παρέσυρε τη μπουγάδα από μπαλκόνι διπλανής πολυκατοικίας και η απλώστρα κατέληξε στην κεραμιδοσκεπή εγκαταλελειμμένου ακινήτου. Η πυροσβεστική επενέβη με … δύο οχήματα, το ένα κλιμακοφόρο, ενώ στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση αφού όλοι φοβήθηκαν πως κάτι πολύ κακό έχει συμβεί. Κι εκεί που άπαντες έψαχναν να δουν …πού είναι ο καπνός και η φωτιά, συνειδητοποίησαν έκπληκτοι πως η κινητοποίηση γινόταν για τη μπουγάδα…!

Μετά από κάμποσες προσπάθειες, δύο πυροσβέστες ανέβηκαν με τη σκάλα στη σκεπή, ο ένας περπάτησε ως το σημείο της πεσμένης απλώστρας και στη συνέχεια την παρέδωσε στον σύζυγο της ιδιοκτήτριας. Ευτυχώς που όλα τελείωσαν καλά, χωρίς κάποιο δυσάρεστο παρατράγουδο με τον πυροσβέστη που κάλλιστα θα μπορούσε να διατρέξει κίνδυνο στην παμπάλαιη κεραμιδοσκεπή. Πάντως, γείτονες και πυροσβέστες θα έχουν να το θυμούνται και να το διηγούνται χρόνια…

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ … “ΔΙΑΣΩΣΗ” ΤΗΣ ΑΠΛΩΣΤΡΑΣ:
Kepenou flower shop - event planer