Γιάννης Ταπεινός|Αναγκαία εγγύηση κοινωνικής ισορροπίας και σταθερότητας το “Κίνημα Αλλαγής”

0
542

Γιάννης Ταπεινός,
υποψήφιος Βουλευτής Αχαϊας ΚΙΝ.ΑΛ.
https://www.facebook.com/itapeinos

Όπως έμεινα πάντα πιστός στην έντιμη και ειλικρινή ανθρώπινη σχέση, που μαζί με τους Αχαιούς συμπολίτες κτίσαμε εδώ και χρόνια, έτσι και τώρα θα παραμείνω συνεπής σε κάθε μου λέξη προς καθέναν και καθεμία ξεχωριστά.

Η υποψηφιότητά μου στις Βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΝ.ΑΛ. ήταν η ελάχιστη υποχρέωσή μου για τον χώρο που πιστεύω πως αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την Ελληνική κοινωνία, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Απέναντι στον συντηρητισμό που φέρνει η Ν.Δ. και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, το «καταφύγιο» για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα είναι το Κίνημα Αλλαγής.

  • Γιατί θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα, αλλά για όλους!
  • Γιατί θέλουμε ανάπτυξη, αλλά ισόρροπη. Όχι να διευρυνθεί το χάσμα, με τους πλούσιους να γίνουν πλουσιότεροι και οι υπόλοιποι να συνεχίσουν σε καθεστώς απόγνωσης.
  • Γιατί θέλουμε να προστατέψουμε το κοινωνικό κράτος, να διασφαλίσουμε τα εργασιακά δικαιώματα, την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή.

Είναι οι έννοιες που εισήγαγε ο προοδευτικός μας χώρος και οι οποίες παραμένουν επίκαιρες ακριβώς επειδή επιδιώκεται η εφαρμογή πολιτικών που σκοπεύουν να ισοπεδώσουν κοινωνικά κεκτημένα. Ακριβώς σε αυτό όμως θα σταθούμε εμπόδιο με το Κίνημα Αλλαγής που αποτελεί, όχι απλά το «καταφύγιο» των Ελλήνων πολιτών, όπως προανέφερα, αλλά την μόνη ασφαλή επιλογή και αναγκαία εγγύηση για να εξασφαλιστούν η κοινωνική ισορροπία και σταθερότητα.

Αυτή τη μάχη δίνουμε στις 7 Ιουλίου και όλες και όλοι πρέπει να είμαστε παρόντες με το Κίνημα Αλλαγής. Σε αυτή τη μάχη συμμετέχω ζητώντας και την προσωπική στήριξη του αγώνα με την ψήφο των συμπολιτών μου. Με την δέσμευση ότι θα συνεχίσω να είμαι συνεπής στις αρχές και τις ιδέες μας, πρωτίστως στη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε καλλιεργήσει μέσα από τους κοινούς αγώνες μας».


Kepenou flower shop - event planer