Στη μαγευτική Σύρο… ένωσαν τις ζωές τους οι Πατρινοί Γιώργος Μπονάνος και Σοφία Μητροπούλου

0
377

Η αιγαιοπελαγίτικη ομορφιά και το κυκλαδίτικο φως πλημμύρισαν το ξεκίνημα της κοινής πορείας δύο νέων παιδιών από την Πάτρα!

GAMOS MPONANOY 4.jpg

Ο γιατρός Γιώργος Μπονάνος και η πανέμορφη επιχειρηματίας Σοφία Μητροπούλου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και έζησαν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, το προηγούμενο Σάββατο στη Σύρο.

GAMOS MPONANOY1.jpg

Το ζευγάρι πάντρεψαν οι καλοί τους φίλοι, ο δικηγόρος Σπύρος Σκληρης και ο μουσικός Γιώργος Μακρίδης στον Άγιο Νικόλαο, Πολιούχο της Ερμούπολης και η γαμήλια δεξίωση παρατέθηκε στο «Αλλού γιαλού», δίπλα στο κύμα!

Υπέροχος γάμος στη μαγευτική Σύρο-Ένωσαν τις ζωές τους οι Πατρινοί Γιώργος Μπονάνος και Σοφία Μητροπούλου

Η Σοφία απαστράπτουσα στο κατάλευκο ρομαντικό νυφικό της συνοδευόμενη από τον γεμάτο συγκίνηση πατέρας της, επιχειρηματία Νίκο Μητρόπουλο, τη μητέρα της Αγγελική και συγγενείς, έφθασε στα σκαλιά της Εκκλησίας. Εκεί, την ανέμενε ο γοητευτικός γαμπρός, ιδιαίτερα σικ και συνεχώς χαμογελαστός. Στο πλευρό του ο πατέρας του γιατρός και νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας Χαράλαμπος Μπονάνος με τη σύζυγό του Ιωάννα Τζελέπη, η μητέρα του Αναστασία Ευσταθιάδου, ο αδελφός του επίσης γιατρός Στάθης, οι στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, οι οποίοι τους ευχήθηκαν από καρδιάς κάθε ευτυχία.

GAMOS MPONANOY 3.jpg

Η γαμήλια δεξίωση συνοδεύτηκε από ένα πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις φυσικές αποχρώσεις του νησιού να «χρωματίζουν» την πιο όμορφη μέρα για τον Γιώργο και τη Σοφία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Να ευχηθούμε και εμείς να ζήσουν ευτυχισμένοι!

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και νερό
Videographer: Filippos Konaxis Χρήστος Ορτέντζιο (Christos Ortentzio)
Photography: George Touliatos Τέντ Νικολακόπουλος (Ted Nikolakopoulos)
GAMOS MPONANOY 5.jpg