Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Ταπεινού | Μετά τη σύσκεψη κλιμακίου του ΚΙΝ.ΑΛ. με συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.

0
453

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας και συνάντηση με την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. αλλά και τους συνδικαλιστές Αστυνομικούς πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον πρώην Πρωθυπουργό Γεώργιο Α. Παπανδρέου. Στην επίσκεψη παρών ήταν και ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας κ. Γιάννης Ταπεινός ο οποίος συμμετείχε με την ιδιότητα του Υποψηφίου Βουλευτή Αχαϊας με το ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ανάρτησε φωτογραφίες από τη σύσκεψη που έγινε με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο για τις μνήμες από την εποχή της δικής του θητείας ως Πρόεδρος της Ένωσης. Αξιοσημείωτες όμως είναι και οι επισημάνσεις του τόσο για τις υποδομές που πρέπει να καλυτερεύσουν ώστε να έχουμε πιο αποτελεσματική αστυνόμευση, όσο όμως και για την προσπάθεια ώστε αστυνομικοί και πολίτες «να έρθουν πιο κοντά, σε μια συμπόρευση με κυρίαρχο το στοιχείο του αλληλοσεβασμού», όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο κ. Ταπεινός (αναμενόμενη άποψη από τον ίδιο, αφού οι θητείες του χαρακτηρίστηκαν από το όραμα του «ανοίγματος» προς την κοινωνία με στόχο την αναγκαία, τότε, «συμφιλίωση» αστυνομικού – πολίτη).

Από τη σημερινή σύσκεψη με το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Γεωργίου Α. Παπανδρέου, αλλά και του Υποψηφίου Βουλευτής Αχαϊας του ΚΙΝΑΛ Γιάννη Ταπεινού

Πιο συγκεκριμένα, ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαϊας με το ΚΙΝΑΛ Γιάννης Ταπεινός, έγραψε:

Γιάννης Ταπεινός – Υποψήφιος Βουλευτής Αχαϊας ΚΙΝΑΛ
https://www.facebook.com/itapeinos

«Στα γνώριμα παλιά λημέρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού.

Μνήμες από τα χρόνια σκληρών αγώνων μαζί με συναδέλφους. Αγώνων, όχι μόνο για βελτίωση των δύσκολων και επικίνδυνων συνθηκών υπό τις οποίες οι αστυνομικοί καλούνται να υπηρετήσουν τους συμπολίτες τους, αλλά και αγώνων για το μεγάλο «άνοιγμα» προς την κοινωνία, που καταφέραμε να πετύχουμε τότε, φέρνοντας πιο κοντά αστυνομικούς και πολίτες.

Τόσα χρόνια μετά, νέες ανάγκες, προβλήματα και ζητούμενα υπάρχουν στο προσκήνιο. Και σήμερα, σαν υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας, μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό Γεώργιο Α. Παπανδρέου, ξαναβρέθηκα στους ίδιους χώρους βάζοντας στην ατζέντα των θεμάτων όσα επιβάλλεται να διευθετηθούν άμεσα.

Ώστε, οι αστυνομικοί, που έχουν ταχθεί να υπηρετούν την κοινωνία, με κίνδυνο της ζωής τους, να μπορούν απερίσπαστα και με καλύτερη υποδομή να επιτελέσουν το σημαντικό έργο τους, για να έχουμε πιο αποτελεσματική αστυνόμευση. 

Ώστε, αστυνομικοί & πολίτες να έρθουν ακόμα πιο κοντά, σε μια συμπόρευση με κυρίαρχο το στοιχείο του αλληλοσεβασμού.

Ώστε, Αστυνομία & Κοινωνία να βρεθούν σε κοινή γραμμή για το κοινό καλό…«