Γιάννης Ταπεινός: Οφείλουμε έμπρακτο σεβασμό και θαυμασμό στους “ήρωες” εργαζόμενους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου…

0
470

Με τους συνδικαλιστές εκπροσώπους των εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με το “Κίνημα Αλλαγής” κ. Γιάννης Ταπεινός.

Ως άνθρωπος με έντονη και ενεργή συνδικαλιστική ενασχόληση στο παρελθόν, ο κ. Ταπεινός είχε τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσα από ιδιαίτερο κώδικα κατανόησης και συνεννόησης με τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, τα οποία έθεσαν τα μεγάλα και μικρά ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση των συνθηκών με απώτερο στόχο την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς ασθενείς.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαϊας με το ΚΙΝ.ΑΛ. Γιάννης Ταπεινός, με τα μέλη του Προεδρείου του Σωματείου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία η Βοήθεια”

Ο Γιάννης Ταπεινός διατύπωσε την άποψη ότι μέσα από την αυτοδιάθεσή τους και βασιζόμενοι στο φιλότιμο και το υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς που τους διακρίνει, οι εργαζόμενοι προσφέρουν τα μέγιστα έστω κι αν οι αυτονόητες ανάγκες τους βρίσκονται υπό εγκατάλειψη από την Πολιτεία.

Υπογράμμισε ότι αυτό πρέπει να αλλάξει και οι εργαζόμενοι και δη οι συνδικαλιστές εκπρόσωποί τους πρέπει να έχουν ρόλο ισχυρού συνομιλητή με την εκάστοτε Κυβέρνηση.

«Οι συνδικαλιστές είναι η φωνή των εργαζομένων. Και η φωνή των εργαζομένων πρέπει όχι απλά να ακούγεται και να λαμβάνεται υπόψη, αλλά να αποτελεί εργαλείο για τους εκάστοτε κυβερνώντες, προς την σωστή διαμόρφωση της πολιτικής και των αποφάσεών τους. Μόνον έτσι θα βελτιωθούν οι συνθήκες και οι εργαζόμενοι θα μπορέσουν να επιτελέσουν ακόμα πιο αποτελεσματικά το έργο τους. Kαι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά και ζητάμε στήριξη, έχουμε μεγαλύτερη υποχρέωση όχι απλά να δηλώνουμε αλλά να δείχνουμε έμπρακτα τον σεβασμό και τον θαυμασμό μας για όσα προσφέρουν υπό αντίξοες συνθήκες. Οφείλουμε να είμαστε πάντα εκεί, δίπλα τους και μαζί τους, στην πρώτη γραμμή του αγώνα τους», τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με το ΚΙΝ.ΑΛ..


Kepenou flower shop - event planer