Βαξεβάνης καλεί Μητσοτάκη σε συνέντευξη: Κυριάκο τολμάς;

0
396

«Μπορεί αν θέλει να του κοινοποίησω από πριν τις ερωτήσεις», γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης στην πρόσκληση-πρόκληση προς τον πρόεδρο της ΝΔ

Tον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη καλεί σε συνέντευξη ο Κώστας Βαξεβάνης, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο twitter.

Αφορμή της πρόσκλησης-πρόκλησης, στάθηκε όπως φαίνεται η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους Σία Κοσιώνη και Αλέξη Παπαχελά. «Μετά την εμφάνιση Τσίπρα στο ΣΚΑΪ καλώ τον κύριο @kmitsotakis σε συνέντευξη», γράφει συγκεκριμένα.

«Θα είμαι πολύ πιο ευγενής από τους συναδέλφους απέναντι στον πρωθυπουργό και μπορεί αν θέλει να του κοινοποιήσω από πριν τις ερωτήσεις. Το ζητούμενο είναι οι απαντήσεις όχι η εικόνα», τονίζει ο Κώστας Βαξεβάνης στην ανάρτησή του, την οποία κοινοποιεί και στον επίσημο λογαριασμό του αρχηγού της ΝΔ.

Η ανάρτηση κλείνει με το hashtag «#Κυριάκο_τολμάς;».

Kostas.Vaxevanis@KostasVaxevanis

Μετά την εμφάνιση Τσίπρα στο ΣΚΑΪ καλώ τον κύριο @kmitsotakis σε συνέντευξη.Θα είμαι πολύ πιο ευγενής από τους συναδέλφους απέναντι στον πρωθυπουργό και μπορεί αν θέλει να του κοινοποίησω από πριν τις ερωτήσεις. Το ζητούμενο είναι οι απαντήσεις όχι η εικόνα #Κυριακο_τολμας;14911:17 π.μ. – 3 Ιουλ 2019

https://www.koutipandoras.gr/


Kepenou flower shop - event planer