Τι λέει ο Γιάννης Ταπεινός για τη χρησιμότητα του ΚΙΝΑΛ…

0
558
Γιάννης Ταπεινός
Υποψήφιος Βουλευτής Αχαϊας – “Κίνημα Αλλαγής”

https://www.facebook.com/itapeinos?

«Η προοδευτική μας παράταξη, ήταν πάντα το κίνημα του Λαού, που σε κάθε δύσκολη καμπή παρενέβενε, ως η ισχυρή εναλλακτική πολιτική δύναμη, για να προστατέψει κεκτημένα, να εισάγει νέα μοντέλα ανάπτυξης δίνοντας ώθηση στην Ελληνική κοινωνία. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

Στις 7 Ιουλίου το Κίνημα Αλλαγής θα είναι ισχυρό για να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προάσπιση κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων ενάντια στην σχεδιαζόμενη επέλαση πολιτικών οι οποίες στοχεύουν στην αποδόμηση του Κοινωνικού Κράτους.

Ο αγώνας μας, είναι αγώνας Θεσμικής και Αναπτυξιακής ανασυγκρότησης της χώρας. Είναι αγώνας από ανθρώπους που έχουν γνώση, αποφασιστικότητα και βούληση, να φέρουν την αλλαγή στα πράγματα. Μια αλλαγή, εθνικά επιβεβλημένη μετά την επίπονη και με τεράστιο κόστος, διαπίστωση, ότι τα «Ζάππεια», τα προγράμματα της Θεσσαλονίκης, οι «ζουρνάδες» και τα σκισίματα του μνημονίου ήταν πέρα και πάνω από την λογική η οποία επέβαλε και επιβάλλει να αντιμετωπίσουμε τα αληθινά αίτια της κρίσης, αν θέλουμε να βγούμε οριστικά από αυτήν. Εφαρμόζοντας, μέσα από νέες συνειδήσεις και νοοτροπίες, ένα νέο μοντέλο υγιούς και βιώσιμης ανάπτυξης για όλους, σε ένα κράτος που θα στηρίζει την κοινωνία και θα θέτει στο …κέντρο τον Άνθρωπο με τα δικαιώματα και τις ανάγκες του.

Απέναντι στις σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές, που είτε εφαρμόστηκαν με ανευθυνότητα και υποκρισία από τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε ελπίζει να εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία, το μόνο στιβαρό, αποτελεσματικό εμπόδιο ήταν και είναι το Κίνημα του Λαού, το Κίνημα Αλλαγής. Εμείς, δεν ακολουθούμε τον δρόμο κανενός γιατί το Κίνημα Αλλαγής είναι ο ίδιος ο Λαός που βαδίζει στον δικό του γνωστό δρόμο. Ο χώρος του ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα το ”καταφύγιο” για τους Έλληνες εργαζόμενους, για τους μη ευνοημένους, για όσους διεκδικούσαν το δικαίωμα να δημιουργούν και να ευημερούν μέσα σε ένα Κράτος Πρόνοιας, με Κοινωνική Δικαιοσύνη και Κοινωνική Συνοχή.

Αυτόν τον αγώνα δίνουμε. Έναν αγώνα που όμως προϋποθέτει την ανασυγκρότηση της παράταξής μας. Για αυτό πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες στις 7 Ιουλίου. Στηρίζοντας τον προοδευτικό μας χώρο, ώστε ο Λαός να ξαναγράψει την ιστορία και να οδηγήσει την Ελλάδα, ξανά δυνατή, στο μέλλον…».


Kepenou flower shop - event planer