Οντάς|H αυθεντική κρητική γωνιά της Πάτρας… άνοιξε για τη νέα σεζόν!

0
818

Πριν λίγες μέρες το Oντάς, το μεζεδοπωλείο-ρακάδικο, ανοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους παλιούς και νέους φίλους του! Σίγουρα αναφερόμαστε στην πιο αυθεντική κρητική γωνιά της πόλης!

Από τον Ιανουάριο του 2001 μέχρι και σήμερα, 19 συνεχόμενα χρόνια, είναι από τα λίγα μαγαζιά της πόλης που είναι μόνιμα γεμάτο!

Από την Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή, από τις 8 το βράδυ μέχρι όσο πάρει, εδώ σας περιμένει πραγματικά παρείστικη διασκέδαση και ένα μοναδικό μενού… Και φέτος αναμένονται εδώ Live βραδιές με εξαιρετικούς μουσικούς!

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται, πλήθος και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό και εσωτερικός χώρος

Κρητικοί που ζουν ή επισκέπτονται την πόλη, αλλά και όποιος θέλει να ζήσει την κρητική κουλτούρα και γεύση, ο «Oντάς» είναι μονόδρομος! 

Το μενού αποτελείτε από πιάτα μαγειρεμένα από τα πιο αγνά υλικά και βέβαια από προϊόντα που έρχονται από την Κρήτη, γιατί οι συνταγές εδώ είναι αυθεντικές και στα υλικά που χρησιμοποιούνται! Στο «Oντάς» το μενού αποτελείτε από 90 πιάτα, επί των πλείστων είναι κρητικοί μεζέδες, αλλά και ποικιλίες! Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την σφακιανή πίτα, με μέλι φέτα και σουσάμι…

Τη μεσογειακή σαλάτατο κοτόπουλο με μαυροδάφνη, τα πανσετάκια καραμελωμένα μέσα σε χειροποίητη τορτίγια, κοχλιούς που έχουν συλλεχθεί από δεντρά και πέτρες της Κρήτης… Και βέβαια την «Αμαρτία του Κρητικού», με αυθεντικό κρητικό απάκι, γραβιέρα και πατάτα στο φούρνο με τη φλούδα της!!!!!

Όλα τα κρητικά καλούδια δεν μπορεί να μη συνοδευτούν από γνήσια κρητική ρακί και κρασί εξαιρετικής ποιότητας… Εδώ υπάρχουν 8 ποικιλίες κρασιού, οι 4 είναι βιολογικό χύμα κρασί από την Μονή Τοπλού στο Βάη της Κρήτης! 

Μπορεί η ρακί να ρέει αύφθονα εδώ αλλά το ίδιο ισχύει και για το ρακόμελο και το οινομελό!! Οινόμελο, κρασί με μέλι γνωστό από την αρχαία Κνωσσό μέχρι τα χρόνια του Βυζαντίου!!


Kepenou flower shop - event planer