Αthinorama | Οι “Kουλουράδες” στα… καλύτερα street- food

0
437

Χωρίς προηγούμενο ήταν η συμμετοχή στον online διαγωνισμό για το πιο αγαπημένο street-food της Αθήνας, που διοργάνωσε το «Αthinorama» .

 Τα αποτελέσματα ξετυλίγουν ένα πολύχρωμο γευστικό κουβάρι, που απλώνεται σε ολόκληρη την πρωτεύουσα, φανερώνοντας πως οι δρόμοι της Αθήνας δεν είναι στρωμένοι μονάχα με τυρόπιτα και κουλούρι αλλά και με φαλάφελ, bao buns, λαχματζούν και άλλα γευστικά διαμάντια. 

Στην θέση οι «Κουλουράδες»… Που και εμείς ως Πατρινοί έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε τις γευστικές τους δημιουργίες σε δύο σημεία στην Πάτρα, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου αλλά και στο νέο κατάστημα της Έλληνος Στρατιώτη! ( Δείτε το σχετικό αφιέρωμα του patrasmagazine εδώ.

Ανάμεσα σε δώδεκα θρυλικά και πολυετή brand names, οι «Κουλουράδες» επικράτησαν στην δεύτερη θέση!!!

Δείτε τι έγραψε το «Αthinorama» για το αγαπημένο brand:

#2 «Κουλουράδες»

Το ταπεινότερο των ελληνικών σνακ, το κουλούρι Θεσσαλονίκης, βρήκε τον σύγχρονο εκφραστή του στους «Κουλουράδες», που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό. Με καταγωγή τα παράλια της Μικράς Ασίας, το σιμίτι ήρθε στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω των προσφύγων και τώρα μπήκε στη νέα του εποχή, χάρη όχι μόνο στην αφοσίωση των «Κουλουράδων» στην ποιότητα των πρώτων υλών αλλά και στην τολμηρή επανανάγνωση των δυνατοτήτων του. Παραλλαγές με ηλιόσπορο ή γέμιση σοκολάτας γίνονται ανάρπαστες, ενώ η συνταγή μεταμορφώθηκε σε πεντανόστιμα φρατζολάκια γεμισμένα με τα εκλεκτότερα υλικά, όπως αρσενικό Νάξου και ριγανάτο ψαρονέφρι ή γραβιέρα και καπνιστή πάπια, για νόστιμα σνακ με προσωπικότητα.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ


Kepenou flower shop - event planer