Το μουσικό βιογραφικό του Κώστα Ντότσικα

0
349

Ο Κώστας Ντότσικας είναι ένας ανερχόμενος στιχουργός και συνθέτης που έχει μπει δυναμικά στο χώρο της μουσικής, πατρινός στη καταγωγή, πριν αρκετά χρόνια ήρθε η πρώτη του γνωριμία με το μπουζούκι, υπό τη καθοδήγηση του πατρινού μουσικοσυνθέτη και δασκάλου Θοδωρή Γεωργόπουλου και παίρνει τα πρώτα του μαθήματα που έμελλαν να του αλλάξουν τη μουσική ψυχοσύνθεση του.

Αγάπησε το μπουζούκι με πάθος, για κάποιους σημαντικούς λόγους όμως, το μπουζούκι και η μουσική έμειναν για λίγο πίσω μέχρις ότου ήρθε πάλι η στιγμή να ξαναρχίσει τα μαθήματα και να γίνει μέλος της ορχήστρας Εν-Χορδώ που δημιούργησε ο πατρινός μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Γεωργόπουλος και να συμμετάσχει σε πολλές υπέροχες συναυλίες με πολύ γνωστά ονόματα του μουσικού στερεώματος αποκτώντας τεράστιες εμπειρίες!!!

Με το πάθος που τον διακρίνει για τη μουσική παρότι αυτοδίδακτος στη δημιουργία της σύνθεσης, ένα βίωμα γνωστού του προσώπου τον προτρέπει να γράψει το πρώτο του τραγούδι εντελώς ερασιτεχνικά και να το ανεβάσει στο ιντερνέτ, με τα σχόλια να είναι ενθαρρυντικά, συνεχίζει και με αλλά τραγούδια με τον ίδιο τρόπο.

Έφτασε όμως η στιγμή να κυκλοφορήσει το πρώτο του επίσημο τραγούδι σε στίχους και μουσική με τίτλο “Με έρωτα”, το οποίο ερμηνεύει ο πολύ γνωστός πατρινός λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Δημόπουλος. Την υπέροχη ενορχήστρωση την αναλαμβάνει ο Θοδωρής Γεωργόπουλος.

Από κει και πέρα ανοίγεται ο δρόμος για τα επόμενα τραγούδια.Ένα από αυτά δόθηκε στον Αθηναίο τραγουδιστή Δημήτρη Μπένο με τίτλο «Όρκοι και Λόγια» , το οποίο έγινε πλατινένιο μέσω της διαδικτυακής μουσικής σελίδας <<χρυσός πλατινένιος δίσκος>> , επειδή απέσπασε περισσότερες από 40.000 ακροάσεις μέσα από διάφορες μουσικές σελίδες!!! Έπειτα από εκεί οι συνεργασίες διαδέχονται η μια την άλλη μεταξύ αυτών με τους Γιώργο Μπλετσάκη, Κορίνα Βρακατσέλη, Ναταλία Τζελεπάκη με τραγούδια ψυχής όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος αφού είναι βιώματα δικά του αλλά και φίλων του και ελπίζει που να αντέξουν στο χρόνο.


Kepenou flower shop - event planer