Σας ξεναγούμε και φέτος στο πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι…!

0
832

Γκι

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αυτό σημαίνει δημιουργία εορταστικού κλίματος! Τα τελευταία 6 χρόνια η Πάτρα έχει αποκτήσει το δικό της Γκι!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ένας χώρος, γνώριμος στους Πατρινούς, που φέτος άνοιξε σε νέα διεύθυνση στην Πλατεία Γεωργίου, πιο κεντρικά δεν γίνεται, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο!

Το “Γκι” εδώ και χρόνια είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο shop της πόλης!

Εδώ θα βρείτε χριστουγεννιάτικα δέντρα πολλών διαστάσεων, χρωμάτων και σχεδίων, ώστε να τα προσαρμόσετε στον χώρο που επιθυμείτε να στολίσετε…

Φυσικά, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από μόνο του είναι άχαρο, αν δεν “ντυθεί” με τα κατάλληλα αξεσουάρ και χειροποίητα στολίδια… Εδώ θα βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα. Στολίδια από κάθε μέρος του κόσμου αλλά και από ελληνικές οικογένειες που το “Γκι” εξασφάλισε για εσάς!

Χριστουγεννιάτικες μπάλες και πολύχρωμα λαμπάκια. Χειροποίητα χριστουγεννιάτικα κρεμαστά, ζαχαρωτά στολίδια, γυάλινα, μεταλλικά, λούτρινα, υφασμάτινα κτλ τα οποία δεν προορίζονται μόνο για το δέντρο σας αλλά είναι διακοσμητικά “μπαλαντέρ”!

Προσαρμόστε τα σε κάθε είδους θεματική διακόσμηση και πιθανή χρήση με βάση τη φαντασία σας και το χώρο που θέλετε να στολίσετε!

Χριστουγεννιάτικα καράβια, γυάλινες μπάλες, φαναράκια και πανέμορφα ξύλινα σχέδια!

Carousel παιχνϊδια, γούρια, στεφάνια, γιρλάντες, αστεράκια, χριστουγεννιάτικα κλαδιά, φαναράκια, είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα που με καλή διάθεση και φαντασία μπορούν να δώσουν έναν γιορτινό τόνο στις πόρτες, στα τζάκια και σε όλους τους χώρους του σπιτιού!

Τέλος μη διστάσετε να ζητήσετε την άποψη της διακοσμήτριας του “Γκι”, που είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε το χώρο σας σε χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Πάρτε ιδέες και εξατομικευμένες πρακτικές συμβουλές για την φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Άλλα και επιλέξτε έτοιμο και διακοσμημένο δέντρο ή άλλη σύνθεση, οπού δωρεάν θα το παραλάβετε σπίτι σας!


Kepenou flower shop - event planer