Η Μελάνια Τραμπ παρουσίαζει τον χριστουγεννιάτικο Λευκό Οίκο | video

0
313

Σε πατριωτικό ύφος ο στολισμός του Λευκού Οίκου ενόψει Χριστουγέννων. Τον επιμελήθηκε η Μελάνια Τραμπ. Τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου παρουσίασε η Μελάνια Τραμπ σε βίντεο στο οποίο φαίνεται να βάζει τις τελευταίες πινελιές στην πατριωτικού ύφους διακόσμηση που φέτος έχει τίτλο «Το Αμερικανικό πνεύμα».

Στο βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού η Μελάνια Τραμπ, με κρεμ παλτό και ασορτί φόρεμα και γόβες φαίνεται να απολαμβάνει το έργο των εθελοντών που διακόσμησαν τον Λευκό Οίκο.

«Το πνεύμα της Αμερικής λάμπει στον Λευκό Οίκο! Είμαι ευτυχής που μοιράζομαι αυτή την πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού ώστε να τη δουν όλοι, και ενθουσιασμένη που θα βιώσουμε την ομορφιά της χριστουγεννιάτικης περιόδου!», έγραψε αναρτώντας το βίντεο στο Twitter η Μελάνια Τραμπ.

Φέτος η γιορτινή διακόσμηση του Λευκού Οίκου περιλαμβάνει πλήθος δέντρων, πατριωτικά στολίδια που παραπέμπουν στην αστεροέσσα αλλά και την καμπάνια της Πρώτης Κυρίας «BeBest», και ένα τεράστιο «advent calendar» που μετρά αντίστροφα μέχρι τη μέρα των Χριστουγέννων.


Kepenou flower shop - event planer