ELENA AISTHETIC | αισθητική με lifestyle

0
1240

Έλενα σύστησε τον εαυτό σου με 10 λέξεις…
Κοινωνική, επικοινωνιακή, ρεαλίστρια, λίγο ρομαντική, θετική, αντιδραστική σε ότι δεν συμφωνεί με τα θέλω μου και τις αρχές μου. Σίγουρα φιλόδοξη, τελειομανής και πεισματάρα!

Πως συνδυάζεται η αισθητική με τις δημόσιες σχέσεις;
Το ένα συμπληρώνει το άλλο, αλλά και τα δύο είναι κομμάτια της προσωπικότητας μου!

Τι αίσθηση έχεις για το lifestyle της πόλης;
Καταρχάς, ο γυναίκειος πληθυσμός της Πάτρας είναι κατά κύριο λόγο εκλεπτυσμένος…. Και αυτό το επιβεβαιώνω καθημερινά στον χώρο εργασίας μου, όπου μας επισκέπτονται για να διατηρούν μια άψογη εμφάνιση! Μιλάω πάντα από αισθητικής άποψης, ενδυματολογικά, αν και δεν είμαι ειδική, νομίζω ότι και σε αυτό το κομμάτι οι πατρινές είναι πολύ ενημερωμένες!

Τι θα άλλαζες;
Με ενοχλεί κάποιες φορές η παραπληροφόρηση στο δικό μου επάγγελμα, την αισθητική… Γενικότερα υπάρχει θέμα, συναντάμε πρόσωπα με παραμορφωμένα χαρακτηριστικά, από τα τόσα χρόνια εμπειρίας μου, πιστεύω με πάθος, ότι η προσωπικότητα και η ομορφιά κάθε γυναίκας είναι μοναδική. Οπότε δεν πρέπει να οδηγούμαστε στην αλλοίωση, πάρα μόνο στην διατήρηση της αυστηρά και μόνο της εικόνας μας. Το γήρας έρχεται για όλους μας και πρέπει να μάθουμε να γέρναμε όμορφα!

Είσαι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και αρκετά «ενεργή» στα social media, ισχύει ότι το φλερτ γίνεται μόνο από εκεί πλέον;
Ναι το facebook και το Instagram με βοηθά να διαφημίζω την δουλειά μου και είναι προέκταση της τα social… Όλοι λίγο πολύ το εκμεταλλευόμαστε επαγγελματικά. Δεν είμαι φωτομοντέλο, ούτε ήθελα ποτέ, με εμποδίζει και ο χρόνος!!! (χαχαχα) Τώρα όσον αφορά το φλερτ μέσα από τα social, ok… Υφίσταται!

Θέλεις να μοιραστείς μαζί μου ένα «hot περιστατικό» που σε ξάφνιασε;
Hot περιστατικό; Μου συνέβη από ένα ψεύτικο προφίλ, το ανακάλυψα αργότερα αυτό… Αυτός μου συστήθηκε ως επιχειρηματίας, φωτο προφίλ κούκλος!!! Φαντάσου ότι το προφίλ φαινόταν κανονικό, αφού στις φωτο είχε πάνω από 800 likes. O τύπος λοιπόν, μου ζητούσε να βγούμε και να με γνωρίσει από κοντά. Η επικοινωνία κράτησε περίπου ένα μήνα και αφού εγώ κοιτούσα τις φωτο του, διαπίστωσα ότι σε όλες δεν ήταν αυτός… Του τις στέλνω και τον ρωτώ τι τρέχει… Αυτός μου δικαιολογήθηκε ότι είναι κάποιες πιο παλιές κλπ. Ψάχνοντας στο internet κατάλαβα ότι οι φωτο ανήκουν σε ένα κούκλο Ιταλό ηθοποιό… Και φυσικά τον ξεμπρόστιασα! Kαι αυτός μου έστειλε σαν ανάμνηση, κάτι που μάλλον θα ήθελε να θυμάμαι από την γνωριμίας μας, τα κάλλη του!!! Σε όλες έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά, απλά έτυχε ο δικός μου ο θαυμαστής να είναι πολύ καλός για να είναι… αληθινός!

Είσαι ερωτευμένη τώρα;
Εγώ; Πάντα είμαι… Υπάρχει ζωή χωρίς έρωτα; Δεν ερωτεύομαι εύκολα, αλλά όταν είμαι, είμαι πολύ… Καίω φλάντζα!!!

Τι ερωτεύεσαι σε έναν άντρα;
Ωραία ερώτηση… Αρχικά το χαμόγελο του, την εξυπνάδα αλλά και τον δυναμισμό του. Κυρίως μου αρέσουν οι μπρουτάλ τύποι!

Και τι πιστεύεις ότι ερωτεύεται ένας άντρας σε μια γυναίκα;
Τον δυναμισμό της! Διαχρονικά πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα υπάρχει μια δραστήρια και έξυπνη γυναίκα… Νόμος!

Τι συμβουλές, για το εορταστικό τους στυλ, θα έδινες στις φίλες μας για να λάμψουν από το πρωί μέχρι το βράδυ!
Πρέπει καταρχάς όλο το χρόνο να διατηρούμε το πρόσωπο μας σε άψογη κατάσταση, με θεραπείες ανάπλασης και αναζωογόνησης που δεν κοστίζουν. Π.χ το «διαμάντι» είναι μια θεραπεία λάμψης, καθόλου επεμβατική τεχνική, αν συνδυαστεί και με ενέσιμη μεσοθεραπεία πιστέψτε με θα σας απογειώσει και κάνει θαύματα!

Χριστούγεννα… πως θα ήθελες να τα ζήσεις και τελικά πως τα σχεδιάζεις για φέτος;
Λατρεύω τα Χριστούγεννα! Επειδή οι ρυθμοί της δουλείας μου χρόνια τώρα είναι πολύ γρήγοροι δεν προγραμματίζω πότε κάτι…Εκτός και αν προκύψει! Θα ήθελα κάποια Χριστούγεννα να βρεθώ με την κόρη μου στην Disneyland στην Πόλη του Φωτός… Φέτος θα είμαι στην Αθήνα, στην πόλη από όπου κατάγομαι, γιορτές κάτω από το μεγάλο δέντρο του Συντάγματος!

Πίστευες μικρή στον Αγ. Βασίλη; Αν σου υποσχόμουν ότι υπάρχει, τι θα του ζητούσες για το 2020?
Και βέβαια πίστευα… και βέβαια υπήρχε… γιατί αυτός ήταν ο παππούς μου, ο δικός μου Αγ. Βασίλης! Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, του ζητώ υγεία, γιατί αν την έχεις… Έχεις τα πάντα!


Kepenou flower shop - event planer