Απασφάλισαν Τσανακλίδου και Μάλαμας κατά της κυβέρνησης

0
126

Για στοχευμένη πρόθεση από πλευράς κυβέρνησης έκανε λόγο, πριν δύο μέρες, καταρχάς ο Σωκράτης Μάλαμας σε μια τοποθέτηση σε υψηλούς τόνους,  κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει…

Αφορμή το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν είπε κουβέντα κατά το χθεσινό του διάγγελμα για τους καλλιτέχνες και εν γένει τους πολιτιστικούς κλάδους που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τον κορονοϊό. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, στο καθιερωμένο του μουσικό ραντεβού εν μέσω πανδημίας, δημοσίευσε ένα χειρόγραφο μήνυμα και τραγούδησε ένα κομμάτι με νόημα.

Ποιος τη ζωή μου

Ποιος τη ζωή μου Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου #sokratismalamas

Gepostet von Sokratis Malamas / Σωκράτης Μάλαμας am Mittwoch, 29. April 2020

Tσανακλίδου: Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο απ’ τη δράκα απατεώνων που μας κυβερνά

Πυρά κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπολύει και η Τάνια Τσανακλίδου με αφορμή την αδιαφορία της για το ζήτημα της υποστήριξης των καλλιτεχνών, μουσικών και των ανθρώπων του πολιτισμού, που βάλλονται από τις επιπτώσεις του κορονοϊού

Μετά τον Σωκράτη Μάλαμα και η Τάνια Τσανακλίδου, δεν μάσησε τα λόγια της και με ανάρτηση της  βγήκε να μιλήσει για όσα ζουν οι καλλιτέχνες το τελευταίο διάστημα και ειδικά την αδιαφορία της κυβέρνησης απέναντί τους.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, τονίζει χαρακτηριστικά:

«Με τις εκάστοτε εξουσίες ποτέ δεν τα πήγα καλά και πάντοτε κρατούσα αποστάσεις, γι αυτό και δεν θα μπω στη λογική να παρακαλέσω για βοηθήματα και ελεημοσύνες. Ενα σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος οφείλει να μεριμνά για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του κάθε φορά που κινδυνεύει η ζωή μας και η επιβίωση μας, όταν, μάλιστα, το ίδιο το κράτος αναστέλλει όλες τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες. Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο απ΄ την δράκα απατεώνων που μας κυβερνά. Να ξέρουν όμως ότι τους περιμένουμε στην κάλπη κι εκεί θα καταλάβουν μια για πάντα το πως αντιλαμβανόμαστε την ατομική και συλλογική ευθύνη. Οψόμεθα, κύριοι».


Kepenou flower shop - event planer