Χριστόφορος Παπακαλιάτης όπως Τζέιμς Ντιν |Μία εντυπωσιακή φωτογραφία τραβηγμένη 21 χρόνια πριν

0
111

Την εποχή των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών ο διάσημος ηθοποιός ήταν ο νούμερο ένα πόθος των γυναικών.

Είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν συνδεθεί στενά με τα καλλιτεχνικά πράγματα στην Ελλάδα τις δεκαετίες του ’90 και των 00’s. Ήδη από την εποχή που πήγαινε ακόμα σχολείο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρήκε μία θέση στην ελληνική τηλεόραση συμμετέχοντας στη γνωστή σειρά του Mega, «Οι Φρουροί της Αχαίάς». 

Από τότε συνέβησαν πολλά. Πολλοί πρωταγωνιστικοί ρόλοι και πολλές επιτυχίες, τις περισσότερες εκ των οποίων υπέγραψε ο ίδιος και σεναριακά. Από το «Να με προσέχεις» (ποιος δεν θυμάται εκείνη την τρομέρη και φοβερή viral σκηνή στην οποία ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τον κοιτούσε στα μάτια και τον ρωτούσε «Ποιανού είναι το παιδί;») μέχρι τα «Δύο Μέρες Μόνο» και «4», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό και οι τηλεθεάσεις το αποδείκνυαν συνεχώς.

Σε ένα εντυπωσιακό blast from the past η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη (δες εδώ) ανέβασε μία φωτογραφία από εκείνα τα μακριά χρόνια, στην προσωπική σελίδα στο ίνσταγκραμ, ένα φοβερό στιγμιότυπο που απαθανάτισε η ίδια για λογαριασμό του περιοδικού DownTown.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε πόζα αλά Τζέιμς Ντιν, να κοιτάζει με λάγνο ύφος το φακό, έχοντας τα μαλλιά του κολλημένα πίσω σα να έχει χρησιμοποιήει μπριγιαντίνη, ένα πολύ δημοφιλές προϊόν για τα μαλλιά στη δεκαετία του ’50. Το τοπίο είναι πιθανότατα κάπου στην Αττική αλλά τα απέραντα, γυμνά χωράφια, όπως έχουν αιχμαλωτιστεί μέσα από τον φακό της Ολυμπίας, δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται πολύ μακριά, ίσως στην έρημο της Αριζόνα ή της Οκλαχόμα.

Δείτε την φωτογραφία.

https://www.womantoc.gr


Kepenou flower shop - event planer