Ορέστης| το εστιατόριο των απανταχού εκλεκτικών του καλού φαγητού βρίσκεται στην Αχαΐα!

0
1195
“Ορέστης”
Υπάρχουν κάποιες στιγμές ανεκτίμητες… Που αξίζει να διανύσεις πολλά ή λίγα χιλιόμετρα για να τις ζήσεις …

Το να απολαμβάνεις γευστικά ένα καλό φαγητό και οπτικά την υπέροχη θέα στη θάλασσα είναι κάτι που εμείς οι Έλληνες το έχουμε ζωτική ανάγκη!

Για αυτό λοιπόν το εστιατόριο “Ορέστης” στο Αίγιο είναι ξακουστό ανά την Ελλάδα… και ιδιαίτερα αγαπημένο στους Αθηναίους! Εδώ θα σερβιριστείτε χειροποίητους μεζέδες, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά… γεύσεις από την ελληνική αλλά και την μεσογειακή κουζίνα.

Όλες τις ώρες τις ημέρας σε ένα χώρο με νησιώτικη αισθητική, δίπλα στην θάλασσα και με θέα τον Κορινθιακό κόλπο…

Αν τώρα μιλήσουμε για καλό ψάρι… θα σκεφτούμε το «Ορέστης”,  γιατί αποτελεί το meeting point των απανταχού εκλεκτικών του καλού φαγητού… Ξακουστό για την αστακομακαρονάδα… αλλά και για όλα τα ολόφρεσκα θαλασσινά καλούδια του!

Το patrasmagazine.gr βρέθηκε εκεί και μάλιστα μαζί με αυτή την ξεχωριστή παρέα γνωστών Αθηναίων, σας μεταφέρει την υπέροχη αύρα του «Ορέστης”…

Στην φωτογραφία διακρίνονται οι γνωστοί επιχειρηματίες στο χώρο των χαλιών και του εμπορίου γούνας κύριοι Βασίλης Δημακόπουλος, Βαγγέλης Καλαμπόκας, Θόδωρος Σαχμπατζίδης, Στέλιος Μαυριδάκης, Αλέξανδρος Σαχμπατζίδης, καθώς και ο κ. Θανάσης Γκόλας ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων της Αθήνας “Θανάσης Κεμπάπ”!!!

«Ορέστης”

Ποσειδώνος 86, Αίγιο 2691020658

Wedding planning service