Η Πάτρα γέννησε την ΤOUL’S…

0
948

της Παρασκευής Δημοπούλου

Στην Πάτρα εδώ και δύο χρόνια γεννήθηκε η ΤOUL’S! Το 2018, δύο πατρινοί και αδέλφια, ο μηχανολόγος μηχανικός Γιώργος Τουλιάτος και ο τεχνολόγος τροφίμων
Ηλίας Τουλιάτος, συστήνουν μονάδα παραγωγής και διάθεσης φρέσκιας και απαστερίωτης μπύρας, στο Βασιλικό Αχαΐας…

Η ΤOUL’S είναι μια φρέσκια και απαστερίωτη μπύρα που χαρίζει στον
καταναλωτή της όλο το φάσμα της γεύσης και τις μυρωδιές της βύνης και του
λυκίσκου. Γεμάτη αρώματα και τον γευστικό πλούτο της βύνης και του λυκίσκου, σε συνδυάσμο με την εμπειρία και τη γνώση απο διάφορα πεδία το αποτελεσμα είναι μια φρέσκια, γευστική και υψηλής ποιότητας μπύρα!

Εξάλλου η μπύρα είναι ένα προϊόν για όλο τον χρόνο, για κάθε ώρα και κάθε διάθεση… που συνδυάζεται άψογα τόσο με το φαγητό ή και σκέτη!

Η ΤOUL’S… είναι εξαιρετική και στο σήμα της! Σίγουρα η επωνυμία παραπέμπει στο επώνυμο των δημιουργών της, αλλά ο ΓΛΑΡΟΣ είναι η εικόνα της… για την οποία ευθύνεται η κα. Λίνα Ιντζεγιάννη!

Αυτή η κορυφαία γεύση και η πρωτότυπη συσκευασία ήδη έχει κατακτήσει την μισή και πλέον Ελλάδα. Πέρα από την Αχαία και την Ηλεία θα την βρείτε στα καλύτερα σημεία σε μέρη όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Μύκονος, η Κρήτη, η Νάξος, η Πάρος, η Άνδρος, οι Παξοί, η Ιθάκη, η Κεφαλονιά και η Κέρκυρα… Η πατρινή μικροζυθοποιία ΤOUL’S κατακτά τη συνείδηση του καταναλωτή όλο και περισσότερο γιατί τα προϊόντα που παράγει διαφοροποιούνται γευστικά και βέβαια ποιοτικά!

Η πρώτη ΤOUL’S είναι μία μπύρα Pale Ale, με προσθήκη έξτρα λυκίσκου (dry
hopped) που την κάνει εξαιρετικά αρωματική αλλά ισορροπημένη στη γεύση και
με απαλή πικράδα… συνδυάζεται ιδανικά με πολλά φαγητά.

Άμεσος στόχος της ΤOUL’S ειναι η δημιουργία δύο ακόμα κωδικών… Μια ελαφριά ξανθιά μπύρα και μια μαύρη άκρως χειμωνιάτικη!!!

Τέλος οπως αναφέρεται και στην αρχή του ρεπορτάζ η μονάδα παραγωγής της επιχείρησης βρίσκεται στο Βασιλικό Αχαΐας και σύντομα όπως μας πληροφόρησαν οι ιδιοκτήτες της ο χώρος θα ειναι επισκέψιμος για ξενάγηση του κοινού!

Wedding planning service