Διαβάστε εδώ το PATRASMAGAZINE- AUTUM 2020 on-line

0
1452

Πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του έντυπου PATRASMAGAZINE- AUTUM 2020 και μάζι του και για πρώτη φορά στη Δυτική Ελλάδα “κυκλοφορεί” σε on-line μορφή ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ… Ξεφυλλίστε το λοιπόν και διαδικτυακά από το κινητό, τον υπολογιστή ή το τάμπλετ σας

Με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

https://online.fliphtml5.com/vtpod/gfwv/

Το PATRASMAGAZINE σας ξεναγεί στα πιο ενδιαφέροντα autumn stories…. 

Ένα ανανεωμένο φθινοπωρινό τεύχος με σελίδες γεμάτες αφιερώματα αλλά και συνεντεύξεις με πρόσωπα γνώριμα και μη, που έχουν να πουν πολλά και άλλα τόσα να ανακαλύψετε εσείς! 

Σελίδες γεμάτες εγχώριο art-mood, μόδα, shopping και ότι άλλο μπορεί να συμπεριλάβει το good living της πόλης!

Στήλες με… «άποψη» για ό,τι συμβαίνει και πάντα με έμφαση στο… καλαίσθητο που επιβάλλεται να κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας και τώρα είναι ίσος πιο αναγκαίο από ποτέ!

Το PATRASMAGAZINE Φθινόπωρο 2020 έρχεται να απενοχοποιήσει και πάλι την έννοια της πολυτέλειας σε καιρούς δύσκολους για όλους, αφού, όπως τονίζει η υπεύθυνη του περιοδικού, Παρασκευή Δημοπούλου:  «Το Lifestyle ως έννοια δεν είναι κάτι που αγοράζεται, μόνο δημιουργείται. Και σίγουρα μπορεί να δημιουργηθεί με διαφορετικά βαλάντια.  Έτσι, με αισιοδοξία, το #PATRASMAGAZINE προσαρμόζεται στις νέες απαιτήσεις της σεζόν που «ανοίγει»

PATRASMAGAZINE

 Ότι αξίζει είναι εδώ… στο Περιοδικό της Πάτρας…


#city_fashion_lifestyle_interview_shopping_tips_food_travel… 

www.patrasmagazine.gr

facebook PATRASMAGAZINE

facebook Ομάδα για PATRASMAGAZINE

https://www.instagram.com/patrasmagazine/

.

.

1

Wedding planning service