Έγινε και φέτος η κατάθεση στεφάνων για την επέτειο του Πολυτεχνείου από τον Δήμαρχο Πατρέων, τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πατρών και Φοιτητικούς Συλλόγους

0
666

Τηρουμένων αποστάσεων ασφαλείας και χωρίς την οποιαδήποτε… αστυνομική όχληση έγινε το πρωί η κατάθεση στεφάνων για την επέτειο του Πολυτεχνείου στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στην Κορίνθου, από τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πατρών και Φοιτητικούς Συλλόγους.


Φορώντας άπαντες προστατευτικές μάσκες και διατηρώντας καθένας απόσταση άνω των δύο μέτρων, οι μετέχοντες προσήλθαν με πορεία, στις 10 πμ, στην Κορίνθου και Κολοκοτρώνη πλησιάζοντας την πόρτα του πρώην Παραρτήματος για να τιμήσουν τη σημερινή ημέρα και τον αντιδικτατορικό αγώνα των ηρώων του Πολυτεχνείου, το 73.


Από απόσταση επιτηρούσε αστυνομική δύναμη που ωστόσο δεν έκανε αισθητή την παρουσία της. Πρώτος κατέθεσε στεφάνι ο πρόεδρος του ΕΚΠ Δημήτρης Μαρμούτας, ακολούθησε ο Δήμαρχος Πατρέων, η τοπική γραμματεία του ΚΚΕ και εκπρόσωποι φοιτητικών συλλόγων.
Το ίδιο επαναλήφθηκε αμέσως μετά στην οδό Κανακάρη, στο κτίριο της παλιάς Ασφάλειας όπου μάλιστα τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη.


Σε δηλώσεις του, ο κ. Κώστας Πελετίδης τόνισε ότι το σύνθημα Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία είναι επίκαιρο ακόμα και για αυτό αγωνίζεται ο Λαός. Τοποθετώντας σε εντελώς αντίθεση κατεύθυνση από αυτόν τον στόχο τη σημερινή Κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε πως “επαναλαμβάνει το αποφασίζομεν και διατάσσομεν” της τότε εποχής.
Στο ίδιο μήκος κύματος το μήνυμα και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας Δημήτρης Μαρμούτας.

Wedding planning service