Η Πάτρα βρίσκει το δικό της Piggy-πόπουλο | αποκλειστικές φωτο

0
1906

Η Πάτρα βρίσκει το δικό της Piggy-Πόπουλο… αν και οι “γονείς” του είναι πατρινοί, έκανε πρώτα λαμπρή “καριέρα” στην πρωτεύουσα και στη συνέχεια επέστρεψε, για ένα ακόμα Piggy-Πόπουλο στην Πάτρα!

Ο χώρος είναι σχεδόν έτοιμος για να λειτουργήσει σε περίπου μια εβδομάδα, 25 Νοεμβρίου λένε οι πληροφορίες μας, και ο ιδιοκτήτης του Γιάννης Ρουμανος μας άνοιξε την πόρτα του Piggy-Πόπουλο για να μοιραστεί μαζί με τους αναγνώστες του PATRASMAGAZINE το υπέροχο σκηνικό που θα αποτελέσει σίγουρα το νέο αγαπημένο μας στέκι!

Αμπαζούρ, καρό κουρτίνες, φωτογραφίες σε κάδρα, με δεκάδες σταρ αλλά και πρόσωπα που σημάδεψαν ανά τους αιώνες αλλά και τις πιο πρόσφατες δεκαετίες… Αυτό σίγουρα αποτελεί την πιο ιδανική ταπετσαρία για ένα χώρο που θα αγκαλιάσει άπειρες στιγμές με την παρέα σας!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 125806426_10224768874952267_2204496740193163930_n.jpg

Οι τιμές είναι χαμήλα αλλά το μενού και η ποιότητα του φαγητού είναι σε άλλο level… Εδώ τα υλικά είναι το μυστικό και βέβαια τα υπόλοιπα είναι open… ακόμα και η κουζίνα δεν αποτελεί ξεχωριστό χώρο, βρίσκεται στην ίδια σάλα με τα τραπέζια του ισογείου!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-8.png

Το μενού του Piggy-Πόπουλο θα είναι σύντομα στην διάθεση σας για παραγγελίες και delivery, ενώ όπως θα διαπιστώσεται και οι χορτοφάγοι εδώ έχουν το δικό τους σουβλάκι με χαλούμι, πίτα χορτογραφική, πολλές ολόφρεσκες σαλάτες, σπιτική μουστάρδα και τυροκαυτερή!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-9.png

Wedding planning service