V-Mask | Η μάσκα που προστατεύει για μήνες… και σ’ αφήνει να αναπνέεις! Κυκλοφορεί ήδη στην Πάτρα…

0
436

Η προστατευτική μάσκα έχει μπει για τα καλά στη ζωή και την καθημερινότητά μας. Δεν αποτελεί… προαιρετικό αξεσουάρ πολυτέλειας, αλλά ζωτικής αναγκαιότητας απαραίτητο εργαλείο για την προστασία τη δική μας και των άλλων.

Για αυτό και η επιλογή μας θα πρέπει να είναι προσεκτική. Σε μάσκες σύγχρονων υψηλών προδιαγραφών που σε τελική ανάλυση ωφελούν και οικονομικά αφού δεν είναι περιορισμένων χρήσεων, δεν τις αλλάζεις και δεν τις πετάς, για καιρό.

Μια τέτοια επανάσταση στις μάσκες έφερε η V-Mask που εξασφαλίζει μέγιστη προστασία αλλά και διατηρείται για πάνω από 5 μήνες! Και μάλιστα, μπορούμε να την προμηθευτούμε απευθείας στην Πάτρα

Τι είναι η V-Mask:

Είναι η υφασμάτινη μάσκα Υψηλής Προστασίας της αναπνευστικής λειτουργίας με αντιική αντιβακτηριδιακή  επεξεργασία Viroblock™. Πρόκειται για ένα επιστημονικό επίτευγμα για το οποίο χρησιμοποιούνται ανακυκλωμένα νήματα.

Κατασκευάζεται στην Ιταλία και περνά στην Ελληνική αγορά μέσω της Πάτρας! Κάπως έτσι την εντοπίσαμε και την προμηθευτήκαμε κι εμείς στο patrasmagazine.gr και… δεν την αλλάζουμε!

Μοιραζόμαστε την ύπαρξη του προϊόντος διότι προστατεύει εγγυημένα αλλά και επειδή πρόκειται για μια μάσκα που σου παρέχει τη δυνατότητα να αναπνέεις ανεμπόδιστα, αισθανόμενος σαν να μην την φοράς καθόλου!

Ο βαθμός προστασίας αγγίζει τον υψηλότερο δείκτη υπερέχοντας από οποιαδήποτε άλλη υφασμάτινη μάσκα που μπορείς να προμηθευτείς στο περίπτερο της γειτονιάς σου.

Παράλληλα, (επίσης σημαντικό), σου εξασφαλίζει την μεγαλύτερη και μακροβιότερη ανθεκτικότητα. Καθώς η μία μάσκα έχει περισσότερους από 5 μήνες εγγυημένη προστασία, με όσες φορές κι αν πλυθεί στο μεσοδιάστημα, δίχως να αλλοιώνονται: το σχήμα, η υφή και προπαντός τα στοιχεία εκείνα που διασφαλίζουν την προστασία μας.

Χαρακτηριστικά της V-Mask:

Πιστοποίηση: CE marking, Medical Devices Class I, DIRECTIVE CEE 9342 ISO 10993

Φύλο: UNISEX

Υλικό κατασκευής: Ανακυκλωμένα νήματα 83% PA Econyl &  17% elastomero Roica Eco Smart, δύο στρωμάτων

Χώρα κατασκευής, κατοχύρωση: Κατασκευάζεται στην Ιταλία από την Cifra SpA και  κατοχυρώνεται  με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Επιστημονική τεκμηρίωση της προστασίας:

Η V-Mask είναι Προστατευτική, πλενόμενη, επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα που λειτουργεί ως φίλτρο και ενδείκνυται για τον περιορισμό της εξάπλωσης νοσογόνων παραγόντων (ιοί, μικρόβια, μύκητες κλπ). Για καθημερινή χρήση σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.

​Κατασκευάζεται από  ύφασμα υψηλής τεχνολογίας OekoTex, φιλικό προς το δέρμα, με υγροαπωθητική ιδιότητα με πιστοποίηση ECO DRY HEIQ, χωρίς ραφές, εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο σε άνδρες και γυναίκες.

Είναι άνετη,  πρακτική, ανάλαφρη, δεν εμποδίζει την ομιλία, δε δημιουργεί δυσφορία στα αυτιά και είναι κατάλληλη για αρκετές ώρες συνεχούς χρήσης και αποτελεσματικής προστασίας από την Covid-19.

Αντιική & Αντιβακτηριακή δράση

Το νήμα πολυαμιδίου από το οποίο κατασκευάζεται η  V-mask είναι αποτελεσματικό κατά του πολλαπλασιασμού των βακτηρίων και της μετάδοσης ιών, χάρη στον αντιικό και αντιβακτηριακό παράγοντα Viroblock™ που ενσωματώνεται μόνιμα στο μόριο του πολυμερούς του.

Η συγγένεια των ηλεκτρονίων του αντιικού παράγοντα Viroblock™  με τις πρωτεΐνες που υπάρχουν στην εξωτερική δομή του ιού μπορεί να εμποδίσει τους ιστούς να γίνουν επιφάνεια ξενιστή για την εξάπλωση επιβλαβών ιών και βακτηρίων, βοηθώντας έτσι στη μείωση του κινδύνου και της ταχύτητας εξάπλωσης της μόλυνσης.

Η αντιική και αντιβακτηριδιακή δράση της V-Mask διατηρείται για 4-5 μήνες ή για 15 πλύσεις στο πλυντήριο στους 40 ℃. Μετά από αυτήν την περίοδο χάνεται η αντιική δράση, αλλά παραμένει η υψηλή προστασία ως φίλτρο προστασίας. ​Ισχυρή η αντιική προστασία ακόμη και μετά από απεριόριστες πλύσεις.

Η καθημερινή υγιεινή συνήθεια εξασφαλίζεται παντού με την V-Mask. Στο γραφείο, στο σούπερ μάρκετ, στο φαρμακείο, στο πολυκατάστημα,στο γυμναστήριο, στα ψώνια, στα μέσα μεταφοράς, στην τράπεζα, στο νοσοκομείο, στο γιατρό και σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που είναι πιθανή η εξάπλωση των νοσογόνων παραγόντων.

Και Γάντια

Σε περιόδους επιδημιών ή πανδημίας συνιστάται σεβασμός στους κανόνες πρόληψης και τήρησης των αποστάσεων, καθώς επίσης υγιεινή των χεριών και αποφυγή επαφής τους με το πρόσωπο.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει και το προϊόν για τα χέρια, το V-Mask Antiviral Gloves.

Γάντια εξαιρετικά άνετα, με τεχνολογία  WKS warp knitting seamless, που εφαρμόζουν τέλεια στα χέρια. Είναι λεπτής ύφανσης χωρίς ραφές  που λειτουργούν ως δεύτερο δέρμα και προστατεύουν – εμποδίζουν  τη διάδοση νοσογόνων παραγόντων.

Φτιαγμένα με το πρωτοποριακό νήμα Q-SKIN AMNI VIRUS- BAC OFF, εγγυώνται ασφάλεια και προστασία από ιούς και βακτήρια. Οι αντιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες του Q-SKIN®  τροφοδοτούνται από AMNI® VIRUS-BAC OFF  και παραμένουν αμετάβλητες για πολλά χρόνια  ακόμη και μετά από πολλές πλύσεις. Είναι ανθεκτικά, αφήνουν το δέρμα να αναπνέει, στεγνώνουν γρήγορα. Στον αντίχειρα και στο δείκτη διαθέτουν ειδική επικάλυψη, για να λειτουργούν και στις οθόνες αφής (pc, smartphones κλπ)

Χαρακτηριστικά των Γαντιών:

Φύλο: UNISEX

Υλικό κατασκευής: Q-SKIN® powered by AMNI® VIRUS-BAC OFF polyamide yarn

Χώρα κατασκευής, κατοχύρωση: Κατασκευάζεται στην Ιταλία από την Cifra SpA και  κατοχυρώνεται  με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Πού μπορώ να την προμηθευτώ:

Η V-Mask κατασκευάζεται στην Ιταλία.

Ωστόσο, βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και η προμήθεια της είναι εφικτή μέσω μιας απλής διαδικτυακής επίσκεψης στην ιστοσελίδα: pharmworks.gr/v-mask

Wedding planning service