Κώστας Ντότσικας 4 χρόνια μουσικής δημιουργίας!

0
741

Ο Κώστας Ντότσικας είναι ένας από τους πιο γνωστούς στιχουργός και συνθέτης στην Πάτρα!Εδώ και 4 χρόνια έχει μπει δυναμικά στο χώρο της δημιουργίας, αν και η αγάπη του για το μπουζούκι μετρά πολλά παραπάνω χρόνια!

Πατρινός στη καταγωγή, αγάπησε από μικρός το μπουζούκι με πάθος… για κάποιους σημαντικούς λόγους όμως, το μπουζούκι και η μουσική έμειναν για λίγο πίσω μέχρις ότου ήρθε πάλι η στιγμή να ξαναρχίσει τα μαθήματα και να γίνει μέλος της ορχήστρας Εν-Χορδώ και να συμμετάσχει σε πολλές υπέροχες συναυλίες με πολύ γνωστά ονόματα του μουσικού στερεώματος αποκτώντας τεράστιες εμπειρίες!

Και επείδη μιλάμε για έναν άνθρωπο “ανήσυχο καλλιτεχνικά”, ο Κώστας Ντότσικας,  πάντα ψάχνει για καινούρια πράγματα. Έτσι πρίν ένα χρόνο με μεγάλη χαρά αλλά και ευγνωμοσύνη, ξεκίνησε μαθήματα δίπλα στον κορυφαίο μουσικό και βιρτουόζο του χώρου Μανώλη Καραντίνη.

Και όσο αυτός αναζήτα συνεχώς νέα μονοπάτια έμπνευσης και γνώσης τα τελευταία χρόνια μας έχει ήδη χαρίσει αυθεντικά λαικά τραγούδια σε ερμηνεία κυρίως γνωστών πατρινών τραγουδιστών, όπως η Ναταλία Τζελεπάκη, ο Δημήτρης Δημόπουλος, ο Σπύρος Νιάχος, ο Γιώργος Μπλετσάκης, η Κορίνα Βρακατσέλη και πολλοί ακόμα! Εκείνο που χαρακτηρίζει έντονα αυτές τις συνεργασίες μέχρι και σήμερα είναι η κοινή αγάπη για το λαικό τραγούδι και βέβαια οι εξαιρετικές σχέσεις τους που διαρκούν στο χρόνο!

Με το πάθος που τον διακρίνει για τη μουσική ανοίγεται σίγουρα ένας νέος δρόμος για τα επόμενα “τραγούδια ψυχής”, όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος, αφού είναι βιώματα δικά του αλλά και φίλων του. Το νέο του τραγούδι, ένα ερωτικό ζειμπέκικο, ” Μια αγκαλιά” θα είναι έτοιμο λίγο πριν το Πάσχα! Αυτή τη φορά θα το ερμηνεύσει ένας νέος τραγουδιστής ο Μανώλης Καλογερόπουλος“Με υπέροχη λαική φωνή” όπως μας είπε ο Κώστας Ντότσικας.

May be an image of 1 person and text that says 'Μανώλης ΙΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ μια αγκαλιά Στίχοι- Μουσική Κώστας Ντότσικας Ενορχήστρωση Γιώργος Γιαννικόπουλος ORANGE'
Wedding planning service