Πανελλήνιες 2021 | Υπάρχει πρόβλεψη για ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων στην Αχαΐα;

0
138

Και με τα σχολεία πάει να γίνει ότι και με το λιανεμπόριο στην Αχαΐα;

Όπως και αν γίνει οι μαθητές της Γ Λυκείου σε περιόχες όπως οι Αχαΐα και ειδικά στον Δήμο Πατρέων δεν έχουν παρακολούθήσει σχεδόν καθόλου μάθημα στις τάξεις φέτος… Ούτε βέβαια στα φροντιστήρια. Πώς λοιπόν θα διαγωνιστούν με ίσους όρους με εκείνα που πήγαν κανονικά σχολείο φέτος; Μήπως σε περιοχές σαν την δίκη μας πρέπει να δωθούν κάποια επιπλέον μόρια στα παιδιά λόγω της κατάστασης; Ακόμα και αν ανοίξουν την Δευτέρα…

Δεν μιλάμε για κάτι καινουργιό, είναι κάτι που έχει ξαναγίνει πολλές φορές σε έκτακτες περιπτώσεις πχ φωτιές, σεισμούς κλπ έστω και αν τότε τα σχολεία έκλεισαν μόνο για 5-10 ημέρες το πολύ.

Καλές οι χρηματικές αποζημιώσεις «σωτηρίας» αλλά εδώ μιλάμε για αδικία -έγκλημα αν δεν «επιδοτηθούν» με μόρια τα παιδιά.

Με πολύ κούραση και τεράστιο άγχος στην Αχαΐα φέτος, οι μαθητές της Γ Λυκείου βρέθηκαν σχεδόν όλο το χρόνο εκτός σχολικής τάξης και εκτός φροντιστηρίων- με ό,τι σημαίνει αυτό για την ουσιαστική εμπέδωση της “μειωμένης εξεταστέας ύλης'”, η οποία όμως αφορά τους μαθητές όλης της Ελλάδας.

Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει ευαισθητοποίηση για το θέμα τις επόμενες ημέρες, σε τοπικό και βέβαια σε κυβερνητικό επίπεδο.

Wedding planning service