Δείτε ποια θέματα συζήτησαν η Άννα Μαστοράκου με τους Νοσηλευτές | Αφορούν ΑΜΕΣΑ την Υγεία μας…

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου συνέχισε τις ενημερωτικές της επισκέψεις και συναντήσεις με θεσμικούς φορείς της περιοχής μας.

Σειρά είχε η Ενωση Νοσηλευτών Ελλάδας, τα γραφεία της οποίας στην Πάτρα επισκέφθηκε η κ. Μαστοράκου. Εκεί την υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Ενωσης Γιώργος Αρβανίτης, μαζί με τον γενικό γραμματέα Χαράλαμπο Λεβέντη.

Οι εκπρόσωποι της Ενωσης ενημέρωσαν την κ. Μαστοράκου για τα προβλήματα του κλάδου, την ανάγκη αύξησης των φοιτητών στα Τμήματα Νοσηλευτικής των ΑΕΙ για να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν ή θα δημιουργηθούν στο μέλλον μιας και δεν υπάρχουν πλέον ενεργοί νοσηλευτές.

Παράλληλα, εκφράστηκε ικανοποίηση για το καθηκοντολόγιο που επιτέλους έγινε πράξη, καθώς επίσης και η διάθεση για τη συμμετοχή των νοσηλευτών στην Αγωγή Υγείας στην Εκπαίδευση, στη Διά Βίου Μάθηση και στον Κοινοτικό Νοσηλευτή.

Η κ. Μαστοράκου από την πλευρά της ενημέρωσε για διάφορα προγράμματα που τρέχουν, όπως κοινωνικής υποστήριξης και πρόσληψης στον γενικό πληθυσμό.

Οι συναντήσεις της Αννας Μαστοράκου με θεσμικούς φορείς της περιοχής συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.