Άννα Μαστοράκου | Πώς θα καλυφθούν προβλήματα και ανάγκες στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας και υποψήφια στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Νεκτάριου ΦαρμάκηΑννα Μαστοράκου συνέχισε τις θεσμικές επισκέψεις της.

Σειρά αυτήν τη φορά πήρε το «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο», εκεί όπου την υποδέχθηκαν η διοίκηση της εγκατάστασης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Δελδήμο και τη διευθύντρια Βασιλική Νάκου.

Η διοίκηση και η διεύθυνση ενημέρωσαν την κ. Μαστοράκου για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ευγηρείο. Οι ωφελούμενοι είναι 71 και οι 23 είναι από τον ΕΟΠΥΥ. Το Ευγηρείο έχει τη δυνατότητα 100 θέσεων. Το προσωπικό ανέρχεται σε 50 άτομα που καλύπτουν όλες τις ειδικότητες, ενώ υπάρχουν και επιστήμονες εθελοντές που βοηθούν το Ευγηρείο.

Μεγάλο πρόβλημα έχουν προκαλέσει οι αυξήσεις στην ενέργεια, με τη χρηματοδότηση των 63.000 ευρώ από την ΠΔΕ να αποτελεί μια ανάσα, αλλά και να έχουν δημιουργηθεί, πλέον, νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά την εκτόξευση της τιμής του ρεύματος.

Η διοίκηση ανέφερε ότι θα υποβάλει αίτημα προς το υπουργείο Οικονομικών για να συμπεριληφθεί το Ευγηρείο στους ωφελούμενους του Λαϊκού Λαχείου και ζήτησε από την κ. Μαστοράκου να συνδράμει με την ΠΔΕ για την υλοποίηση του αιτήματος.

Η κ. Μαστοράκου δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό του «Κωνσταντοπουλείου», προωθώντας όλα τα αιτήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΕΔΩ: https://amastorakou.gr/ενημέρωση-στο-κωνσταντοπούλειο-ευγ/