Taradella | νησιώτικο σκηνικό λίγα λεπτά από το κέντρο της Πάτρας

Δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει περάσει αξέχαστες στιγμές στους χώρους του Taradella!

Μπορεί να μετράει δεκαετίες λειτουργίας, αλλά η συνεχής φροντίδα και η διαρκείς ανανέωση των χώρων του, το κάνουν να μας συστήνεται κάθε σεζόν ανανεωμένο και σύγχρονο!

Το “Ξενοδοχείο Taradella” βρίσκεται στην παραλία Αλισσού, σε απόσταση 15 λεπτών περίπου από την Πάτρα.

Μέσα στην αγκαλιά του Πατραϊκού κόλπου μπροστά στη θάλασσα, μπορείτε να συνδυάσετε γαλήνια διαμονή και ειδυλλιακή εικόνα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας αλλά και της ολιγόωρης επίσκεψης σας… Η πλατιά αμμουδιά και η καθαρή και ζεστή θάλασσα θα παρατείνουν το καλοκαίρι σας σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης στις άνετες ξαπλώστρες του Taradella !!!

Tα δωμάτια του Ξενοδοχείου Taradella βρίσκονται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, σ’ ένα καταπράσινο μέρος με συγκλονιστική θέα…

Το εστιατόριο του Taradella θα σας ξαφνιάσει με το πλούσιο μενού του αλλά και με την ξεχωριστή ποιότητα των πιάτων του…

Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ λειτουργεί το μπαρ όπου θα απολαύσετε τον καφέ σας και τα δροσερά ροφήματα καθώς και το ποτό και το κοκτέιλ σας ώρες μετά το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής!

Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε ότι το Taradella είναι το ιδανικό μέρος για τις προσωπικές σας γιορτές… όπως και για την εκδήλωση του γάμου ή της βάφτισης σας!

//www.taradellahotel.gr/






https://patrasmagazine.gr/e-shops