Τηγανίτες με αυγά και γάλα
Υλικά
340 γρ αλεύρι. 200 γρ γάλα. 100 γρ ζάχαρη. 4 αυγά. 4 κ.γλ. μπεικιν παουτερ. 1/2 Κ.γ. αλάτι. 3 βανιλιες. Λίγη κανέλα. Λάδι για το τηγάνισμα
Υλικά για το σιρόπι: 400 γρ νερό. 450 γρ ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε την ζάχαρη το γάλα τα αυγά και το αλάτι. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι το μπεικιν παουτερ και τις βανιλιες και ενσωματώνουμε.
Για το σιρόπι: σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την ζάχαρη και το νερό και βράζουμε για 15 λεπτά…
Συνοδεύεται με γιαούρτι τριμμένα καρύδια και κανέλαΠροαιρετικά