Χορόπολις – Γαβριέλα Καραζάνου

Η Γαβριέλα Καραζάνου γεννήθηκε στην Πάτρα. Ξεκίνησε μπαλέτο σε ηλικία 5 ετών στην Φιλαρμονική Σχολή Πατρών. Στα 17 της φοίτησε στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ν. Κονταξάκη στην Αθήνα, όπου και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά σαν Δασκάλα Χορού.

Επηρεασμένη από την καταγωγή της μητέρας της από την Λατινική Αμερική, το 2001 πήγε στην Costa Rica όπου και έμεινε δύο χρόνια κάνοντας μεταπτυχιακό στους χορούς της Λατινικής Αμερικής λαμβάνοντας το Κρατικό Δίπλωμα Χρυσού Χορού CCSS (Latin).

No photo description available.

Ταυτόχρονα εργαζόταν στο Palacio de los Deportes και συμμετείχε στο Taller Nacional de danza (Χορευτική ομάδα Σύγχρονου χορού). Έλαβε μέρος σε musical της Disney, στην Costa Rica, ερμηνεύοντας την Ariel, στο κλασσικό ομώνυμο έργο.Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε σε διάφορες σχολές χορού σαν δασκάλα χορού σε μπαλέτο, σύγχρονο και Latin και το 2011 μετά από 10 χρόνια διδασκαλίας και συμμετοχής σε διάφορα σεμινάρια, ίδρυσε στην Πάτρα την δική της σχολή. Την ΧΟΡΟΠΟΛΙΣ.

Στην σχολή μπορείτε να διδαχτείτε Ballet, Σύγχρονο, Μοντέρνο, Latin, Barre au sole, Zumba. Στη σχολή υπάρχουν τμήματα παιδικά και ενήλικων.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057253428565

No photo description available.
No photo description available.





https://patrasmagazine.gr/e-shops