Γεγονός ο πρώτος πολιτικός γάμος ομόφυλων στην Πάτρα – Δείτε την ημερομηνία…

Δυόμισι εβδομάδες μας χωρίζουν από τον πρώτο γάμο ομόφυλου ζευγαριού που θα τελεστεί στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “toloukoumi.gr”, η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πασρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και θα δώσουν όρκο αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης δύο γυναίκες, από την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη.

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί εάν ο γάμος θα τελεστεί στην σάλα γαμήλιων τελετών του νέου Δημαρχείου, στο παλιό Αρσάκειο ή στον χώρο των Βραχνεϊκων όπου επίσης λειτουργεί ειδυλλιακός χώρος για γάμους.

Στο πρώτο ενδεχόμενο, τον γάμο θα τελέσει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Προσόδων, Διονύσης Πλέσσας, ενώ στη δεύυερη περίπτωση, των Βραχνεϊκων, ο γάμος θα τελεστεί από την Αντιδήμαρχο Αναστασία Τογιοπούλου.

Να σημειωθεί, ότι η Σάλα γαμήλιων τελετών του νέου Δημαρχείου λειτουργεί ήδη από τον Αύγουστο και τον πρώτο γάμο τέλεσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και τον δεύτερο ο Αντιδήμαρχος Δ. ΠΛέσσας.

Επίσης σημαντικό είναι να τονιστεί, ότι από την επόμενη Άνοιξη, θα υπάρχει η δυνατότητα για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν πολιτικό γάμο, να χρησιμοποιήσουν για την τελετή τον προαύλιο χώρο του νέου Δημαρχείου.

πηγη: http://toloukoumi.gr






https://patrasmagazine.gr/e-shops