Εσωκομματικός πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ: «Μην πιστεύετε τη λάσπη τους» λέει ο Κασσελάκης – Άρθρο «κόλαφος» της Γεροβασίλη

Κατηγορίες και «βέλη» πέφτουν ασταμάτητα από τη μία πλευρά στην άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ, με το διχασμό να παίρνει πια μεγάλες διαστάσεις. Από τη μια οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη και «απέναντι» όλοι οι άλλοι…

«Αν ήθελα να κάνω νέο κόμμα, το timing ήταν ο παράνομος αποκλεισμός της υποψηφιότητάς μου… Η μάχη πλέον δεν είναι προσωπική. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας» γράφει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, για τον αποκλεισμό του από τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. «Βλέπουν ότι η κοινωνία τούς καταδικάζει. Μην πιστεύετε τη λάσπη τους» γράφει με νόημα ο ίδιος.

Γεροβασίλη: Σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ και απαξίωσης της Αριστεράς από τον Κασσελάκη

«Είναι προφανές, ότι το σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και απαξίωσης συνολικά της Αριστεράς, που υλοποιεί καθημερινά ο κ. Κασσελάκης, βολεύει στη διατήρηση του σημερινού status quo στους συσχετισμούς στη χώρα, σε όλα τα επίπεδα» αναφέρει μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη, σε άρθρο της στα «Παραπολιτικά».

«Ίσως έτσι να εξηγείται και η σπουδή της Νέας Δημοκρατίας να παρέμβει στις εσωκομματικές μας εξελίξεις και να στηρίξει ανοιχτά και επίσημα, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, τον κ. Κασσελάκη, ειδικά μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να μην εγκρίνει την υποψηφιότητά του. Απέναντι σε ένα τέτοιο σχέδιο, όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα με στοιχειώδεις κανόνες λειτουργίας θα αντιδρούσε, προκειμένου να αυτοπροστατευτεί. Ακόμη κι αν κάποιες αποφάσεις είναι δύσκολες, υπάρχουν ορισμένες φορές που τις καθιστούν αναγκαίες» τονίζει.

Πηγές Κασσελάκη: Απεγνωσμένη προσπάθεια να τον βγάλουν από την κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

«Στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να βγάλουν τον Στέφανο Κασσελάκη από την κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι αναφέρονται σε ένα δήθεν σχέδιο του κ. Κασσελάκη να “εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ προτού φτιάξει νέο κόμμα”» ανέφεραν νωρίτερα, πηγές από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη.

Είχαν προηγηθεί «πυρά» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Στέφανου Κασσελάκη ότι «θέλει να εξαϋλώσει το κόμμα, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1500m2»…
Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον Κασσελάκη μάλιστα, «έσπευσαν να… καταγράψουν και αντιδράσεις πάνω στο απόλυτο ψέμα. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που δεν αξίζουν ούτε διάψευσης. Τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος.

Αντιθέτως, ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει – για μία ακόμη φορά – σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένο το κόμμα. Η αφοσίωσή του στην ενδυνάμωση και στον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμετάβλητη, όπως και ο στόχος του να προασπίσει τις αρχές του κόμματος» αναφέρει το περιβάλλον Κασσελάκη.






https://patrasmagazine.gr/e-shops