Ανθή Καρδάρα | συναντήσαμε την γνωστή σχεδιάστρια στο νέο της atelier στο Κολωνάκι! |συνέντευξη

0
3463
No photo description available.
Παρασκευή Δημοπούλου

Η γνώστη σχεδιάστρια Ανθή Καρδάρα εδώ και λίγο καιρό, με μια ανακοίνωση στο facebook, γνωστοποίησε την δημιουργία του νέου χώρου της στην Αθηνα… Ένα atelier με μοναδική αισθητική θα φιλοξενεί τις δημιουργίες της σχεδιάστριας στο κέντρο της πρωτεύουσας, στο Κολωνάκι!

Ανθή μου η νέα χρονιά σε βρίσκει με έναν ολοκαίνουριο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, πως προέκυψε αυτή η ιδέα;

Ήταν πάντα στα σχεδιά μου ένας χώρος στην Αθήνα, την δεδομένη στιγμή συνδιάστηκε και με την ζήτηση… Είχαν έρθει πλέον οι κατάλληλες συνθήκες στο να δημιουργήσω ένα ακόμα atelier στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης, ο ίδιος ο χώρος ήταν ένας επιπλέον λόγος, ήταν όπως ακριβώς τον είχα φανταστεί!

Πώς θα περιέγραφες αυτό το χώρο; Και ποια τα κοινά αλλά και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του με το χώρο στην Πάτρα;

Το είδα σε μία αγγελία. Κοιτώντας τις φωτογραφίες που ήταν αναρτημένες στο διαδίκτυο σαν να διέκρινα κάτι… Kαι όντως όταν τον είδα από κοντά μαγεύτηκα! Το ίδιο συναίσθημα είχα νιώσει και για το atelier της Πάτρας. Διαφορετικά χαρακτηριστικά εγώ δεν εντοπίζω, άλλωστε ξέρουμε πολύ καλά ότι ο ιδανικός χώρος εργασίας μας κάνει πιο δημιουργικούς. Όπως ακριβώς αισθάνομαι δηλαδή εγώ και στους δύο χώρους.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 270569396_474009817623144_4382208001405857616_n-1024x768.jpg

Ποια είναι η τάση στα νυφικά το 2022;

Τα bridal trends του 2022 τα έχουν όλα! Είναι πραγματικά για κάθε στυλ και για κάθε προσωπικότητα. Αν είσαι ρομαντικό κορίτσι, μπορείς να φορέσεις στο γάμο σου ένα νυφικό από δαντέλα ή τούλι. Αν, από την άλλη θέλεις να κάνεις την διαφορά, τα εκκεντρικά νυφικά με oversized μανίκια, έντονες διαφάνειες και κρύσταλλα είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις του 2022.

Τι εύχεσαι για το νέο έτος;

Εύχομαι ο νέος χρόνος να μας προσφέρει απλόχερα ότι στερηθήκαμε! Εύχομαι να μπορούμε να ξανά αγκαλιαστούμε σύντομα, να ξαναχαμογελάσουμε με ανεμελιά! Εύχομαι το 2022 να μας δώσει νέες ελπίδες , νέα όνειρα! Εύχομαι να είμαστε υγιείς πάνω από όλα, ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί! Καλή μας Χρονιά, Χρόνια Πολλά!

No photo description available.
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι kardara1-603x1024.jpg

https://www.facebook.com/pages/Kardara%20Anthi%20Atelier

https://www.instagram.com/anthikardara/

.

mWedding planning service