Ο Γιώργος Δαράβαλης μας ξεναγεί στο χώρο του και μας συμβουλεύει για το τι προλαβαίνουμε να κάνουμε τώρα για να είμαστε Λαμπερές & Όμορφες τα Χριστούγεννα!

«ALL ABOUT DERMA CLINIC»

Ο Γιώργος Δαράβαλης μας υποδέχτηκε στο χώρο του «ALL ABOUT DERMA CLINIC».

Ένας χώρος ανανεωμένος και ιδιαίτερα εντυπωσιακός! Mε αντικείμενα που έχει επιλέξει ο ίδιος, ο γιατρός, από ταξίδια του αλλά και από άλλες προσωπικές συλλογές…

Πέρα απο τον χώρο υποδοχής, τα δωμάτια όπου γίνονται οι θεραπείες, είναι εξοπλισμένα με υπερσύχρονα μηχανήματα. Πολλά από αυτά είναι μοναδικά στην Πάτρα! Όλα στην υπηρεσία της όμορφιας του δέρματος!

Μέρες λοιπόν που έρχονται, όλες επιθυμούμε να δείχνουμε και να είμαστε λαμπερές και όμορφες, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μία εκ βάθος ανανέωση… Το μακιγιάζ μονο του δεν φτάνει!!!!

Έτσι ζητήσαμε από τον Γιώργο Δαράβαλη να μας πει τι πραγματικά προλαβαίνουμε να κανουμε λίγες μόνο ημέρες πριν τις γιορτές!

Καταρχάς τα σύγχρονα όπλα που διαθέτει η βιομηχανία της ομορφιάς είναι αυτά που ο Γιώργος Δαράβαλης προτείνει να εκμεταλευτούμε…

Laser, botox, υαλουρονικό οξύ και μεσοθεραπείες είναι οι μη χειρουργικές τεχνικές λείανσης των ρυτίδων και αντιγήρανσης που σε μία μόλις επίσκεψη μπορείτε να έχετε ορατά και θεαματικά αποτελέσματα!

Μεσοθεραπείες

Βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας, ενώ συμβάλουν στην παράγωγη κολλαγόνου και ελατίνης προσφέροντας τόνωση και σφριγηλότατα. Με τη θεραπεία αυτή εμπλουτίζεται το χόριο- το μεσαίο στρώμα του δέρματος- με βυτίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες κ.α., που τρέφονται αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Botox

Το botox δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης για γυναίκες και άνδρες. Στην κοσμητική δερματολογία, το botox χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και δίνει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

Υαλουρονικό Οξύ

Το ενέσιμο υαλουρονικό Οξύ γεμίζει τις ρυτίδες του προσώπου. Οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα παραμένει σφριγηλό και ενυδατωμένο.

Επιπλέον είναι η λύση για τις ρυτίδες των χειλιών αλλά και μπορεί να χαρίσει το υπέροχο σχήμα που ονειρεύεται κάθε γυναίκα χαρίζει όγκο τόσο στα χείλη όσο και στα ζυγωματικά! Κάτι που ο Γιώργος Δαράβαλης γνωρίζει και εφαρμόζει με τον καλύτερο τρόπο!

fb: https://www.facebook.com/Giorgosdaravalis/