Συστατικά
- 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 5-6 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα
- 2-3 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμόνι
- 2 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
- 1Βάλε το γιαούρτι σε μεγάλο μπολ και πρόσθεσε το λεμόνι και τη μαγιονέζα. Ανακάτεψε καλά. Πρόσθεσε και τα φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα, το ελαιόλαδο και άφησε το dip στο ψυγείο.
- 2Όσο κάθεται, τόσο θα παίρνει από τα αρώματα του λεμονιού και του δυόσμου.
- 3Σέρβιρε με κριτσίνια ή κομμένα λαχανικά.