Dip γιαούρτι με λεμόνι και δυόσμο

Συστατικά

  • 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 5-6 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα
  • 2-3 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμόνι
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1Βάλε το γιαούρτι σε μεγάλο μπολ και πρόσθεσε το λεμόνι και τη μαγιονέζα. Ανακάτεψε καλά. Πρόσθεσε και τα φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα, το ελαιόλαδο και άφησε το dip στο ψυγείο.
  • 2Όσο κάθεται, τόσο θα παίρνει από τα αρώματα του λεμονιού και του δυόσμου.
  • 3Σέρβιρε με κριτσίνια ή κομμένα λαχανικά.