Αίγιο – Λαμπερά εγκαίνια στο PROMISE … το δυνατό διεθνές brand σε ένα deal της Αδαμαντίας Ζαχαροπούλου – Στούμπου

Το διεθνώς ηχηρό Ισπανικό όνομα σε εσώρουχα, πιζάμες και μαγιό, υψηλής ποιότητας, “PROMISE” ήρθε στην Ελλάδα, με έδρα το Αίγιο!

Στην οδό Κλεομένους Οικονόμου 26, όπου την Τρίτη 22 Αυγούστου τελέστηκαν τα εγκαίνια.

Είναι ένα ακόμα επαγγελματικό «βήμα» της οικογένειας της Αδαμαντίας (Ντίας) Ζαχαροπούλου – Στούμπου και του συζύγου της Γεωργίου Στούμπου, που αποτελεί από τα πλέον αξιοπρόσεχτα επιχειρηματικά Deal.

Και αυτό, διότι εμπεριέχει την αποκλειστικότητα διάθεσης των προϊόντων μέσω από φυσικά καταστήματα, στην Ελλάδα, και του ηλεκτρονικού καταστήματος στην διεύθυνση: https://promisegreece.gr

Στα εγκαίνια ήταν όλοι εκεί…!

Όχι μόνο από το Αίγιο αλλά και από όλη την Αχαΐα! Ακόμα και από την Αθήνα, αλλά και φίλοι της οικογένειας των επιχειρηματιών από το εξωτερικό.

Αξιοσημείωτες είναι οι εντυπώσεις των προσκεκλημένων από την ειδυλλιακή φιλοξενία και το υψηλό στάτους αισθητικής.

Πρωτίστως εντυπωσίασαν βέβαια τα προϊόντα που απευθύνονται σε Γυναίκες, σε Άνδρες και σε Παιδιά!

Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, μοναδικά, που δικαίως κατέκτησαν την Ευρώπη και τον κόσμο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ & ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε.

Όσο για την επιχειρηματία κα Αδαμαντία (Ντία) Ζαχαροπούλου – Στούμπου, φυσικά αφιέρωσε χρόνο και ταλέντο στην διαμόρφωση του καταστήματος και την προώθηση του ηλεκτρονικού καταστήματος PROMISE, όλα αυτά… παράλληλα με την άλλη της ιδιότητα, αυτής της Υποψηφίας Περιφερειακής Συμβούλου!!

Διότι μην ξεχνάμε, ότι η κα Ζαχαροπούλου – Στούμπου, που ήδη έχει εκλεγεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, είναι εκ νέου Υποψήφια στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές, με τον Συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη «ΜΠΡΟΣΤΑ για όλους».

Και σίγουρα, η θέση της στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας έχει να δώσει πολλά στην περιοχή, μέσα από τις γνώσεις της, αλλά και τον γνωστό δυναμισμό της!