Φρυγανίζουμε το ψωμί έπειτα περνάμε το κατσικίσιο τυρί στην μισή φέτα. Στην συνέχεια κόβουμε το αχλάδι σε φέτες και τοποθετούμε δίπλα από το τυρί. Ρίχνουμε καρύδια σπασμένα με το χέρι μας και τελειώνουμε με ένα καλής ποιότητας μέλι θυμαριού!
Μπορούμε προαιρετικά να βάλουμε βούτυρο στο ψωμί και φυσικά μαρμελάδα τομάτας αντί για μέλι!
/www.facebook.com/giorgos.grammatikopoulos
Μαρμελάδα τομάτας
Υλικά
500γρ. τοματίνια.
180γρ. ζάχαρη.
μία πρέζα αλάτι.
20γρ βούτυρο.
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε στην μέση τα τοματινια τα βάζουμε σε κατσαρολάκι μαζί με την ζάχαρη και το αλάτι μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρουμε την υφή της μαρμελάδας. Τέλος προσθέτουμε το βούτυρο εκτός φωτιάς και τα φύλα βασιλικού. Αν θέλουμε περνάμε από μπλέντερ και φιλτράρουμε για να μην έχουμε σπόρια ή κρατάμε την υφή μίας παραδοσιακής μαρμελάδας. Δύο σταγόνες λεμόνι ή ξύδι μόλις τελειώσουμε θα βοηθήσει σαν φυσικό συντηρητικό. Φυλάσσουμε σε αποστειρωμένο βάζο.