Μαρία Κυριακοπούλου | Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού και για το 2022 | Θυμηθείτε μαζί μας την διαφορετική συνέντευξη με αποκλειστικές φωτο… πλάι στο άρμα!

0
2217

Image may contain: Paraskevi Dimopoulou, text
της Παρασκευής Δημοπούλου

Για τρίτη χρονιά η Μαρία Κυριακοπούλου, η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, θα καθήσει στο θρόνο της και φέτος! Ο λόγος προφανής, τα καρναβάλια που πέρασαν αλλά και αυτό που θα έρθει δεν επιτρέπει πολλές αλλάγες!

Με την εκλόγη της το 2020 η πανέμορφη Μαρία Κυριακοπούλου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και αποκλειστικές φωτογραφίες στο PATRASMAGAZINE.

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

Η αποδοχή της φετινής Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού ήταν καθολική από τους Πατρινούς, αλλά και όπως διαπιστώνουμε και από πανελλαδικά ΜΜΕ, που έκαναν λόγω για μια πανέμορφη Πατρινή που πέρα από την εμφάνιση της εστίασαν και στην προσωπικότητά! Η Μαρία Κυριακοπούλου, φοιτήτρια Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης και ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM, του ραδιοφωνικό σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών, κρίθηκε αντάξια να δώσει τον απαραίτητο τόνο από το άρμα της το Σαββατοκύριακο της κορύφωσης της μεγάλης γιορτής της Πάτρας! Προσωπική μου άποψη… αν και δεν την έχουμε δει ακόμα σε καρναβαλικό ρυθμό, είμαι βέβαιη ότι θα ξεσηκώσει και θα ενσωματωθεί στο καρναβαλικό ντελίριο των ημερών… Ας την γνωρίσουμε!

Μαρία τι σε συνέδεε μέχρι τώρα με το Πατρινό Καρναβάλι;

Με το Πατρινό Καρναβάλι μέχρι στιγμής με συνδέει η πόλη μου, η Πάτρα, που έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει ιστορία με το καρναβάλι της. Οι αναμνήσεις μου από τα πιο ωραία καρναβάλια της ζωής μου, ο ξέφρενος χορός, η αδιάκοπη μουσική και ο ρυθμός που χτυπάει έντονα στις καρδιές μας… κάθε χρόνο εκείνες τις ημέρες!

Πως αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα;

Ανέκαθεν θαύμαζα την θέση της βασίλισσας και ήθελα να την αποκτήσω κάποια στιγμή στην ζωή μου. Πάντα κάτι με κρατούσε πίσω μέχρι φέτος που αποφάσισα να θέσω και επίσημα υποψηφιότητα!

Με 10 λέξεις περιέγραψε μας την Μαρία…

Δύναμη, Πείσμα, Αυτονομία, Τέχνη, Συναίσθημα, Γέλιο, Ανήσυχο Πνεύμα, Ανεξαρτησία, Όνειρα, Αισιοδοξία!

Με 10 λέξεις περιέγραψε μας την ιδανική εικόνα της Βασίλισσας του Καρναβαλιού…

Χορός, Κέφι, Ζωντάνια, Χαμόγελο, Επικοινωνία, Όρεξη, Δυναμισμός, Αλληλεπίδραση, Χαρά, Έμπνευση!

Πως έχεις φανταστεί την στιγμή που θα ανέβεις στο άρμα;

Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την στιγμή που θα ανέβω στο άρμα. Ένα άρμα μοναδικό και πανέμορφο, φτιαγμένο από τον κ. Λιβάνη, που νομίζω θα κλέψει τις εντυπώσεις. Δεν θέλω να φαντάζομαι πολλά, νομίζω η πραγματικότητα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μου, θέλω μόνο να ζήσω κάθε στιγμή αυτής της αξέχαστης εμπειρίας και να περάσουμε καλά!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 83968658_608766259919286_3942658211110191104_n.jpg

Να περιμένουμε κάτι που θα σε διαφοροποιήσει από προηγούμενες Βασίλισσες και αν ναι τι;

Η κάθε Βασίλισσα νομίζω δίνει τον δικό της τόνο στο καρναβάλι, κάθε φορά, αυτό που σίγουρα θέλω να πετύχω εγώ είναι η αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Θα είμαι και εγώ μια καρναβαλίστρια όπως όλοι, με την μόνη διαφορά πως θα έχω την τύχη να βρίσκομαι πάνω σε ένα υπέροχο άρμα, θέλω να το διασκεδάσουμε όλοι πολύ μικροί και μεγάλοι!

Τι είναι αυτό που περιμένεις να απογειώσει το Πατρινό Καρναβάλι του 2020?

Το Πατρινό Καρναβάλι κάθε χρόνο δίχως αμφιβολία κλέβει τις εντυπώσεις θετικά. Έτσι και φέτος οι δραστηριότητες, τα δρώμενα και οι εκπλήξεις είναι πολλές και θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Πάτρας. Άλλωστε ακόμα και το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2020 κάνει την διαφορά, καθώς κινείται γύρω από τον άξονα της ανακύκλωσης και του κύκλου ως σύμβολο της ομάδας και της ολοκλήρωσης. Έτσι θεωρώ πως ο συνδυασμός των εκδηλώσεων, της τέχνης, της δημιουργίας, των μηνυμάτων που προβάλλονται και βέβαια το κέφι των Καρναβαλιστών θα απογειώσουν το Καρναβάλι του 2020!!!

Το μήνυμα σου για τους πατρινούς αλλά και τους επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού 2020!

Εύχομαι καλό Καρναβάλι σε όλους με κέφι, πολύ χορό και χαμόγελο! Αλλά πάντα με την απαιτούμενη τήρηση του μέτρου, προς αποφυγήν εκείνων των φαινομένων που μας προσβάλουν σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο…Wedding planning service