ΚΔΑΠ | Da Vinci by ΟΡΜΗ | H καλύτερη επιλογή για παιδιά 5 – 12 ετών

0
1782

Τα Παιδικό Προγράμμα Πάτρας “Da Vinci” είναι ένα καινοτόμο, διαδραστικό και βιωματικό πρόγραμμα μάθησης, δημιουργικής έκφρασης και ψυχαγωγίας, το οποίο παρέχει στα παιδιά, ηλικίας 5-12 ετών, την δυνατότητα να ανακαλύψουν, να πειραματιστούν, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να κατανοήσουν τον κόσμο που τα περιβάλλει.

Δραστηριότητες ΚΔΑΠ

Εικαστικά

Η ζωγραφική μέσα από τις αστείρευτες πηγές έμπνευσης και τον πλούτο των υλικών της καλλιεργεί τη δημιουργικότητα, τη φαντασία. Η επαφή με την τέχνη αλλά και η έκθεση σε οπτικά ερεθίσματα

Πειράματα

γνωρίζουμε σπουδαίους επιστήμονες και τις εφευρέσεις τους και στη συνέχεια προσπαθούμε να υλοποιήσουμε χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά υλικά.

Εργαστήριο Παραμυθιού

ένα εργαστήριο που συνδυάζει το θεατρικό παιχνίδι και την τέχνη της αφήγησης .σκοπός του εργαστήριου είναι η έκφραση των συναισθημάτων και η ορθή χρήσης της γλώσσας.

Ρομποτική

Η εκπαιδευτική ρομποτική αποτελεί έναν καινοτόμο τομέα μάθησης, στον οποίο τα παιδιά μαθαίνουν να προσεγγίζουν τις Θετικές Επιστήμες μέσα από το παιχνίδι και τον πειραματισμό.

Δημιουργική Γραφή

Δημιουργική γραφή είναι τέχνη του γράφειν. Με τον παραπάνω όρο αναφερόμαστε σε μια διαδικασία εκμάθησης της λογοτεχνίας κοινωνικοποίησης και της επικοινωνίας.

Φιλαναγνωσία

Σκοπός μας είναι τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τα βιβλία και την ανάγνωση, καλλιεργώντας παράλληλα τη γλωσσική τους έκφραση και ταξιδεύοντας σε διαφορετικούς κόσμους.

Κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά 

Ιδέες για την αξιοποίηση φαινομενικά άχρηστων υλικών, που στα χέρια των παιδιών, με λίγη φαντασία γίνονται παιχνίδια, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα

Εργαστήριο παραμυθιού 

ένα εργαστήριο που συνδυάζει το θεατρικό παιχνίδι και την τέχνη της αφήγησης .σκοπός του εργαστήριου είναι η έκφραση των συναισθημάτων και η ορθή χρήσης της γλώσσας.

Περιβαλλοντική αγωγή 

Σκοπός της Περιβαλλοντικής αγωγής είναι να συνειδητοποιήσουν οι μαθητές τη σχέση του ανθρώπου με το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον του και να ευαισθητοποιηθούν για τα προβλήματα που συνδέονται με αυτό. 

Εργαστήριο Θεατρικού παιχνιδιού 

ένα εργαστήρι με χρήση θεατρικού παιχνιδιού αλλά με στόχο τα παιδιά που θα συμμετέχουν σε αυτό να ετοιμάσουν μια μικρή παράσταση και να την παρουσιάσουν στη λήξη των καλοκαιρινών προγραμμάτων.Όλες οι δραστηριότητες

Παράλληλα με τη δημιουργική απασχόληση, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, τα παιδιά του δημοτικού έχουν τη δυνατότητα από Δευτέρα έως Παρασκευή, να ολοκληρώνουν τα σχολικά τους μαθήματα με τη φροντίδα ειδικών παιδαγωγών. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθοδηγεί τα παιδιά σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των Θετικών Επιστημών και των Τεχνών. Για εγγραφές καλέστε στο 2610 622 855 (διεύθυνση Γούναρη 35 και Κανακάρη) και στο νέο ΚΔΑΠ στην Παραλία Π.Ε.Ο Πατρών -Πυργου 30-31 .

Συμπληρώστε στον παρακάτω σύνδεσμο την αίτηση και μάθετε αν δικαιούστε χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ

https://kdapormi.gr/aitisi-espa

.

.