Κρουαζιέρες ΑΙΓΙΟ – ΤΡΙΖΟΝΙΑ! Μια ιδανική πρόταση απόδρασης | Δείτε πώς…

Οι κρουαζιέρες Αίγιο-Τριζόνια ξεκίνησαν δίνοντας διέξοδο αναψυχής σε Αιγιώτες, αλλά και σε Πατρινούς οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία την περασμένη Κυριακή να βρεθούν πάνω στο σκάφος στο “παρθενικό” ταξίδι “επανένωσης” (μετά από πολλά χρόνια) της Αχαΐας με τη Φωκίδα.

| Πού βλέπω δρομολόγια και πληροφορίες για εισιτήρια:  https://dlta.gr/ 

364020696 610377817851704 6496467941449831376 n

“Είναι αποτέλεσμα μιας ιδιωτικής πρωτοβουλίας την οποία στηρίξαμε αμέσως θεωρώντας ότι το λιμάνι του Αιγίου έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα μέσα από πολλούς τρόπους κι ένας από αυτούς είναι η αναψυχή”, δήλωσε στο Politeianews η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιγίου κα Μαρία Ιατροπούλου (φωτο).

ΜΑΡΙΑ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ 1

Τόνισε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο σκάφος που εκτελεί τις μίνι κρουαζιέρες, ήταν δρομολογημένο στην Ελούντα, ο ιδιοκτήτης του ωστόσο αποφάσισε να τολμήσει το εγχείρημα ζεύξης του Αιγίου με τα Τριζόνια, γνωρίζοντας καλά την περιοχή και τις ανάγκες, λόγω της εδώ καταγωγής της συζύγου του.

“Σημασία για εμάς έχει ότι μπορούμε μέσω αυτής της καθημερινής κρουαζιέρας, να δώσουμε διέξοδο ‘ανάσας’ στον κόσμο κι όχι μόνο στους Αιγιαλείς, αλλά και στους Πατρινούς και σε κάθε Αχαιό”, τόνισε η κα Ιατροπούλου.

Και πρόσθεσε: “Είναι κρουαζιέρες που απευθύνονται σε οικογένειες, αλλά και σε παρέες νέων. Είναι κάτι που έλειπε κι αυτό φάνηκε από την ημέρα έναρξης των δρομολογίων, την περασμένη Κυριακή, οπότε πραγματοποιήθηκαν δύο συνεχόμενες κρουαζιέρες”.

363364428 760225072774978 35581734397268695 n e1690878982732

| Πού βλέπω δρομολόγια και πληροφορίες για εισιτήρια:  https://dlta.gr/ 

364135238 610377884518364 6079904240543131447 n

| Πού βλέπω δρομολόγια και πληροφορίες για εισιτήρια:  https://dlta.gr/ 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Λιμενικού Ταμείου Αιγίου:

Την έναρξη των δρομολογίων του ταχύπλοου κρουαζιερόπλοιου «Άγιος Ανδρέας» στη γραμμή Αίγιο-Τριζόνια, ανακοίνωσαν από κοινού η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κα Μαρία Ιατροπούλου και ο πλοιοκτήτης κ. Ηλίας Ζωγραφάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου. Τα δρομολόγια ήδη ξεκίνησαν από την Κυριακή σημειώνοντας μεγάλη ανταπόκριση εκδρομέων από το Αίγιο αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Όπως σημείωσε ο κ. Ζωγραφάκης, το πλοίο έχει χωρητικότητα περίπου 70 ατόμων και ταξιδεύει με ανώτερο αριθμό 55 επιβατών, το ταξίδι διαρκεί 30 λεπτά και έχει χαρακτήρα κρουαζιέρας. Το ίδιο πλοίο δούλεψε για χρόνια στην Κρήτη, όμως ο πλοιοκτήτης πήρε την απόφαση να αιτηθεί να φέρει το πλοίο του στην περιοχή από την οποία κατάγεται, καθώς διατηρεί ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα τα Καλάβρυτα. «Βρήκα πολύ θερμό κλίμα από τον Δήμο και από το Λιμενικό Ταμείο και με τον τρόπο μας ελπίζουμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τουρισμού στον πανέμορφο τόπο μας. Σκοπός μας είναι να κάνουμε καθημερινά ταξίδια και ανάλογα με τη ζήτηση να βάλουμε και απογευματινές κρουαζιέρες που θα επιστρέφουν το σούρουπο με αυτά τα υπέροχα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, χαρίζοντας μια όμορφη εμπειρία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ζωγραφάκης.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κα Μαρία Ιατροπούλου σημείωσε ότι γίνονται ήδη συζητήσεις για επέκταση αυτής της δραστηριότητας όχι μόνο για ψυχαγωγικό χαρακτήρα αλλά για να εξυπηρετούνται και πολίτες που θέλουν να μετακινούνται για επαγγελματικούς και κοινωνικούς λόγους. «Η δρομολόγηση συμβατικού ή ηλεκτρικού πλοίου βεβαίως είναι ένας στόχος που λόγω της γραφειοκρατίας και άλλων δυσκολιών μπορεί να καθυστερεί όχι από δική μας υπαιτιότητα, όμως εμείς κοιτάζουμε να καλυφθούμε έστω με μικρότερου βεληνεκούς λύσεις» είπε χαρακτηριστικά η κα Ιατροπούλου.

Το κρουαζιερόπλοιο κάνει καθημερινά το δρομολόγιο που ξεκινά στις 10 το πρωί από το λιμάνι του Αιγίου (φάρος) και επιστρέφει στις 4 το απόγευμα. Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων 6906-812888.

Στη συνέχεια, η κα Ιατροπούλου προχώρησε σε διάφορες ανακοινώσεις αναφορικά με το έργο του τελευταίου εξαμήνου, στη λιμενική ζώνη.