ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΙΝΤΕΛΑ | η ιδιοκτήτρια του ΠΟΛΙΣ ΥΔΡΟspa μίλα για το μοναδικό πολυχώρο που μπορείς να απολαύσεις, καθημερινά, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ευεξίας…

0
3497

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΙΝΤΕΛΑ 

Η ιδιοκτήτρια του ΠΟΛΙΣ ΥΔΡΟspaΜαργαρίτα Πιντέλα, μίλα για το μοναδικό πολυχώρο στην Πάτρα που μπορείς να απολαύσεις, καθημερινά, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ευεξίας… πάντα υπό ποιοτικό έλεγχο για να είμαστε όλοι ασφαλείς! 

Οι θεραπείες αναζωογόνησης εφαρμόζονται από έμπειρο και εξειδικευμένοπροσωπικό… Ενώ η μεγάλη απόλαυση και η κατάληξη κάθε θεραπείας είναι η εσωτερική πισίνα του! 

Για στιγμές δροσιάς, άσκησης και χαλάρωσης και το καλοκαίρι, το ΠΟΛΙΣ ΥΔΡΟspaείναι η ιδανική λύση για πραγματική ξεκούραση και διαφυγή από ότι μας επιβαρύνει σωματικά και ψυχικά… και αυτό είναι κάτι που θα το έχετε δίχως να πρέπει να “αποδράσετε” από την πόλη! 

Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό του και θα βρείτε την απόλυτη περιποίηση που ταιριάζει σε εσάς και τις ημέρες προετοιμασίας του γάμου σας!

Ποια ήταν η αρχική ιδέα για την δημιουργία του χώρου;

Η προσωπική μας ανάγκη να έχουμε ένα χώρο που να μας προσφέρει την ψυχική ευεξία μας οδήγησε στη δημιουργία του συγκεκριμένου χώρου. Θέλαμε ένα χώρο που μπαίνοντας η αύρα του και οι μυρωδιές του θα σε ταξιδεύουν. Να υπάρχει ένας χώρος που να μπορούν όλοι να χαλαρώσουν και να νιώσουν χαρούμενοι. 

Πιστεύεις ότι δημιουργήθηκε κάτι που έλειπε από την Πάτρα; 

Είναι ένας χώρος απλά διαφορετικός από ό,τι έχουμε συνηθίσει στην Πάτρα. Εστιάζουμε στην ψυχική ευεξία και όχι μόνο στην θεραπεία ή την ομορφιά. Στόχος μας είναι όποια υπηρεσία και να χρησιμοποιήσει κάποιος να φύγει απόλυτα ικανοποιημένος, χαλαρός και χαρούμενος. 

Ποιες είναι οι υπηρεσίες του χώρου;

Υπάρχει θερμαινόμενη πισίνα/υδρομασάζ, χαμάμ, διάφορα είδη μασάζ και περιποιήσεις προσώπου και σώματος. 

Αν θα έπρεπε να εστιάσουμε σε κάποιες top υπηρεσίες, ποιες θα ήταν αυτές;

Το Polis Experience είναι μια από τις top υπηρεσίες μας. Είναι για δύο ώρες και περιλαμβάνει πισίνα, υδρομασάζ, χαμάμ και μια ώρα μασάζ, όπου μπορείς να διαλέξεις, ανάμεσα στα είδη, τι μασάζ θα κάνεις.

Είναι μια από τις υπηρεσίες που προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία. 

Υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες που θα προτείνατε ειδικά για το καλοκαίρι;

Για να πετύχουμε το στόχος μας θα πρέπει όλη τη χρονιά να προσέχουμε τον εαυτό μας. Τώρα, το καλοκαίρι, καλό είναι να εστιάσουμε στην προετοιμασία του εαυτού μας για την έκθεση στον ήλιο. Πιο συχνές περιποιήσεις προσώπου και σώματος και περισσότερη προστασία από τον ήλιο. 

Υπάρχουν κάποιες θεραπείες ή κάποιες υπηρεσίες σας που αφορούν αποκλειστικά τις γυναίκες ή τους άνδρες ξεχωριστά;

Οι υπηρεσίες μας δεν έχουν φύλο. Η ψυχική υγεία και ευεξία είναι για όλους μας δεν διαχωρίζεται ανάλογα με το φύλο. 

Το μόνο διαφορετικό είναι τα bachelorette και αυτό επειδή είναι πιο σύνηθες για τις γυναίκες. Είναι πιο “δύσκολο” για μια ανδρική παρέα να κάνει το bachelor σε ένα κέντρο ευεξίας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν διοργανώνουμε και bachelor.

Τελικά πόσο απαραίτητη είναι η σωματική ευεξία στην καλή ψυχολογία μας;

Η σωματική και ψυχική ευεξία είναι κάποιες από τις βασικές διαστάσεις της ευεξίας, όπου η μια επηρεάζει την άλλη. Όπως είναι για παράδειγμα η πνευματική και η επαγγελματική. Είναι ένα προσωπικό ταξίδι, διαφορετικό για τον καθένα μας. Μια δυναμική και διαρκής προσπάθεια να εξελίξουμε τον εαυτό μας και να διεκδικήσουμε μια ποιοτική ζωή με υγεία, ευτυχία και ευημερία. 

Τέλος τι θα προτείναμε στους αναγνώστες μας που ετοιμάζονται για τον γάμο τους… Τι θα μπορούσαν να κάνουν στο ΠΟΛΙΣ ΥΔΡΟspa;

Μπορούν να απολαύσουν σε εμάς το bachelorette τους. Μπορούν να έρθουν τις φίλες τους και να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας διάφορους συνδυασμούς των υπηρεσιών μας. Τι καλύτερο και χαλαρωτικό πριν τη μεγάλη μέρα;

Hρώων Πολυτεχνείου 116 | Πάτρα | 2610432120

https://www.facebook.com/polisydrospapatra

https://www.instagram.com/polis_ydrospa/

.

.