Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στον “Κυανού Σταυρό”

0
1170

Την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομου δέχθηκαν οι ιδιοκτήτες της Χρόνιας Μονάδας Αιμοκάθαρσης Κυανούς Σταυρός Πατρών, νεφρολόγοι κα Κωνσταντίνα Τρίγκα και κ. Περικλής Δουζδαμπάνης, το νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και οι αιμοκαθαιρόμενοι ασθενείς.

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ Χρυσόστομος χαιρέτησε προσωπικά όλους τους ασθενείς και εξήρε τους νεφρολόγους κ Κωνσταντίνα Τρίγκα και Περικλή Δουζδαμπάνη, την προϊσταμένη κ Καλλιόπη Χατζηδάφνη καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα και αγάπη με την οποία περιθάλπουν τους ασθενείς τους. 

Ο “ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε”, είναι μια ιστορική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης που άρχισε την λειτουργία της το Νοέμβριο του 2002, ενώ αποτελεί συνέχεια προγενέστερης μονάδας αιμοκάθαρσης και συγκεκριμένα της πρώτης ιδιωτικής μονάδας που ιδρύθηκε στην περιφέρεια (εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης) από τον αείμνηστο κ Κωσταντίνο Τρίγκα το 1975.

Συνεχίστρια της άκρως επιτυχημένης και ιστορικής αυτής μονάδας εδώ και 19 χρόνια είναι η κόρη του ιδρυτή του Κυανού Σταυρού κα Τρίγκα Κωσταντίνα επίσης νεφρολόγος και διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών. Η οποία είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΜΧΑ Κυανούς Σταυρός Πατρών ενώ Επιστημονικά Υπεύθυνος είναι ο νεφρολόγος κος Περικλής Δουζδαμπάνης, επίσης διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών και Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης “ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε”, βρίσκεται στην Άνω πόλη επί της Γερμανού 115 και διαθέτει 25 μηχανήματα αιμοκάθαρσης, ενώ έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης 140-150 ασθενών.

Wedding planning service