Οι αριστούχοι των Φροντιστηρίων ΟΡΜΗ μιλούν για την επιτυχία τους

0
2558

της Παρασκευής Δημοπούλου

Άλλη μια χρονιά τα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ “έδωσαν” αριστούχους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Μέσα σε μια ιδιαίτερη και δύσκολη εκπαιδευτικά χρονιά, τα παιδιά των Φροντιστηρίων ΟΡΜΗ αρίστευσαν και μας μιλούν για την επιτυχία τους… Να τους ευχηθούμε υγεία, χαρά και τι αλλό; Καλή Σταδιοδρομία!

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  (18.821 μόρια) “Έπειτα από μια πολύ δύσκολη χρονιά, τα αποτελέσματα δικαίωσαν τους κόπους μου έχοντας πετύχει με την βαθμολογία αυτή την πρώτη σχολή της επιλογής μου. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένεια μου, τους φίλους μου και πάνω από όλα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά.”

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (18.605 μόρια) “Χαίρομαι που πέτυχα την πρώτη σχολή της επιλογής μου. Σε μια τόσο δύσκολη χρονιά νιώθω τυχερός που είχα τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου για αυτήν την διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου.”

ΒΟΜΠΙΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (18.410 μόρια) “Μια χρονιά γεμάτη άγχος και δυσκολίες, λόγω της πανδημίας, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού κατάφερα να πέτυχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια μου, τους φίλους μου και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ για την πολύτιμη βοήθεια τους και τη στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.”


ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (18.393 μόρια) “Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο χαρούμενος είμαι που κατάφερα μετά από τρία χρόνια προσπάθειας να μπω στην πρώτη σχολή της επιλογής μου. Ευχαριστώ γι’ αυτό την οικογένεια μου που με στήριξε, τους καθηγητές μου στο σχολείο και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ που αυτά τα 3 χρόνια με στήριξαν και με βοήθησαν να μπορέσω να ανακαλύψω τις δυνατότητες μου και να πετύχω τον στόχο μου.”

ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (17.547 μόρια) “Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με διαδικτυακά μαθήματα και με την πανδημία να μας ταλαιπωρεί σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ οι οποίοι με στήριξαν και με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου. Είμαι ευγνώμων που είχα τα κατάλληλα άτομα δίπλα μου και με βοήθησαν να ξεπεράσω τις όποιες δυσκολίες.”

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (17.500 μόρια) “Ήταν μια απαιτητική χρονιά λόγω της καραντίνας και του διαβάσματος  προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Παρόλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου και δικαιώθηκαν οι προσπάθειες μου . Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ  που με στήριξαν και την οικογένεια μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα.”

.

.

.

Wedding planning service