Οι μαθητές των φροντιστηριών Ορμή – Άριστα μιλούν για την επιτυχία τους

0
1811

Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα Πάντα πρώτοι σε επιτυχίες. Καλή Σταδιοδρομία στους μαθητές και τις μαθήτριες μας. Για μία ακόμα χρονιά μας έκαναν υπερήφανους με τς επιτυχίες τους. Είμαστε Υπερήφανοι μας δίνετε δύναμη και για τα νέα εκπαιδευτήρια μας σε Οβρυά και Παραλία Πατρών.

Αντώνης Σκιαθάς

May be an image of Antonis Skiathas and indoor

ΠΙΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (18.530 μόρια) ΙΑΤΡΙΚΗ (ΠΑΤΡΑΣ)

Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά δόξα το Θεό πέτυχα τον στοχο μου την ιατρική , μια σχολή που ονειρεύομαι από μικρός. Νιώθω περηφάνεια και ικανοποίηση για την επιβράβευση των κόπων μου . Χρειάζεται στοχοπροσηλωση και πίστη στον εαυτό σου για να πετύχεις. Ο περιορισμός λόγω της πανδημίας με βοήθησε να αφοσιωθώ στο διάβασμα. Ευχαριστώ τον Θεό , την οικογένεια και τους καθηγητές μου για την στήριξη και την πίστη τους σε εμένα όλα αυτά τα χρόνια . 

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  (18.821 μόρια)ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ (ΠΑΤΡΑΣ)

Έπειτα από μια πολύ δύσκολη χρονιά, τα αποτελέσματα δικαίωσαν τους κόπους μου έχοντας πετύχει με την βαθμολογία αυτή την πρώτη σχολή της επιλογής μου. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένεια μου, τους φίλους μου και πάνω από όλα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά.

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (18.393 μόρια) ΠΕΜΠΤΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ  ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ)ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΣΜΑ)

Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο χαρούμενος είμαι που κατάφερα μετά από τρία χρόνια προσπάθειας να μπω στην πρώτη σχολή της επιλογής μου. Ευχαριστώ γι’ αυτό την οικογένεια μου που με στήριξε, τους καθηγητές μου στο σχολείο και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ που αυτά τα 3 χρόνια με στήριξαν και με βοήθησαν να μπορέσω να ανακαλύψω τις δυνατότητες μου και να πετύχω τον στόχο μου.

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ_ΣΤΕΦΑΝΟΣ (1)

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (18.605 μόρια) ΗΛΕΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ)

Χαίρομαι που πέτυχα την πρώτη σχολή της επιλογής μου. Σε μια τόσο δύσκολη χρονιά νιώθω τυχερός που είχα τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου για αυτήν την διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου. 

received_814038002833429

ΒΟΜΠΙΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (18.410 μόρια) ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ

Μια χρονιά γεμάτη άγχος και δυσκολίες, λόγω της πανδημίας, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού κατάφερα να πέτυχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια μου, τους φίλους μου και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ για την πολύτιμη βοήθεια τους και τη στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ_ΔΗΜΗΤΡΗΣ (1)

ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (17.547 μόρια) ΗΛΕΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ)

Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με διαδικτυακά μαθήματα και με την πανδημία να μας ταλαιπωρεί σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ οι οποίοι με στήριξαν και με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου. Είμαι ευγνώμων που είχα τα κατάλληλα άτομα δίπλα μου και με βοήθησαν να ξεπεράσω τις όποιες δυσκολίες. 

received_862231804684772

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (17.500 μόρια) ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)

Ήταν μια απαιτητική χρονιά λόγω της καραντίνας και του διαβάσματος  προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Παρόλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου και δικαιώθηκαν οι προσπάθειες μου . Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ  που με στήριξαν και την οικογένεια μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα.

received_335190731569160

ΖΕΡΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ (16.854) ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 

Ή φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη, με πρωτόγνωρες συνθήκες. Απαιτούνταν προσπάθεια για να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο. Το γεγονός ότι διαβάζαμε παράλληλα βοήθησε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ουσία είναι να εισαχθεί ο καθένας στη σχολή που θέλει. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ για την στήριξη τους.

.Wedding planning service